[ Nemanja Avramović @ 15.04.2006. 20:12 ] @
Kao prvo: Ja mislim da je problem do HDD-a pa zato postavljam temu ovde, a ako nije, onda izvin'te ![]() Kao drugo: Iskopirao mi ortak neke pesme na mp3 player i ja doneo kuci i kad sam poceo da kopiram ono je stalo na nekom odredjenom procentu i sve je zabagovalo, cak je i muzika stala i od jednom mi iskoci bluescreen (sto nisam imao prilike cesto da vidim na WinXP) i morao sam da restartujem komp. Od tog trenutka racunar prilikom paljenjenja ili prepoznaje hdd i dvd rezac ili ne prepoznaje ni jedno ni drugo (kontao sam ako je do hdd-a da ce barem dvd da prepoznaje). Kada ih prepozna onda uzasno sporo radi). Ortak mi onda reche da prebacim IDE kabl u drugi slot na ploci sto sam i uradio, i od tad sam ga jednom upalio (i pozurio ovo da vam napisem) i on kao radi mada je i dalje prilicno sporo. Vracao sam na last good configuration ali nije pomoglo puno. Da li neko ima iskustva sa ovim i da li je moguce da se toliko s**be hdd kod prekida kopiranja? I da li postoji software-sko resenje ili ne? |