[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 06.12.2002. 13:40 ] @
Ljudi, trebam savet. Imam WinMe. Juce sam u zelji da particiji koju sam namenio za XP dodam jos po 500MB sa C: i D: particija (tako da XP ima, umesto 1GB, 2GB) ostavio Partition Magic 7 da mi pomeri podatke sa particije D: u desno..da umesto ovako OOOOOOOOO.... izgleda ovako ....OOOOOOOOO da bi mogao da onaj slobodni prostor "...." kombinujem sa C: pa da onda od C: u jednom komadu otkinem 1GB koji bi dodao E: particiji za XP koja se nalazi na pocetku diska. I da se vratim na problem..ostavim ja PM 7 da to pomera..kad sam se vratio, vidim da je komp otisao na Stand By :( Probam ga probuditi, ali ne ide. Reko, verovatno je PM zavrsio svoj posao, pa resetujem komp. Kad se sistem ucitao pokrenem PM da vidim kako mi sada izgleda raspored..kad ono tamo..D: od 7 i nesto GB je postao "particija" C3 (Hex) PqRP..pogledam u help i vidim da to znaci da operacija koja je radjena na doticnoj particiji nije uspela i da kontaktiram njihov support centar za pomoc. Sta da radim (a da to ne podrazumeva zvanje Support centra)? Sada je E: postala D:, a ta D: je navodno neformatirana. P.S. Ovo sto levo pise OS: Win98..ne obracajte paznju..ne pisem od kuce :) |