[ aleksb @ 21.04.2006. 00:54 ] @
IMam problem sa phpbb forumom.od skora se u jednoj temi pocela pojavljivati greska "Poruka ili tema ne postoji" a na njoj je napisano oko 400 stranica.
znate li sta bi moglo biti uzrok tome i kako da ga otklonim?
hvala
[ u_m @ 21.04.2006. 11:31 ] @
isti problem se poceo da se pojavljuje kod mene, npr tema ima 5 strana i kad kliknem na 5tu stranu dobijem ovu gresku..

izgleda kao da se brojac poruka u temi ne slaze sa stvarnim brojem.. ima li nacin da odradim sihronizaciju, neko mi je spomenuo nekakav mod, ali nema ga na zvanicnom sajtu?
[ aca andrijevic @ 22.04.2006. 08:45 ] @
Proverite SQL baze...
[ aleksb @ 22.04.2006. 23:27 ] @
sta sa bazama?
ne kontam
[ Mali Misha @ 25.04.2006. 16:27 ] @
Smem li da pitam koje verzije phpBB koristite? Bilo je ovakvih bagova na daaahahavnim verzijama ali ih nisam skoro sretao.
[ aleksb @ 27.04.2006. 21:04 ] @
redovno vrsim update tako da znas da je to kod mene "phpBB 2.0.20 "
[ dee_ @ 16.06.2006. 16:44 ] @
jedno pitanje...

imam prastaru verziju 2.0.6. jednostavno, nije do sad bilo potrebe za updateom. Sad imam, i zanima me - mogu li direktno napraviti update na neku novu verziju ili se mora ici po koracima, kako su verzije izlazile?

Naravno, interes mi je sacuvat dosadasnje postove i sve ostalo sta stoji u bazi.

tx
pozdrav!
[ Asix @ 16.06.2006. 18:47 ] @
Ako nemas nijedan MOD instaliram na forumu, onda skines patch fajlove i odradis direktan upgrade, bez obzira koliko staru verziju imas, a ako imas bilo kakve MOD - ove, postoji vise nacina za upgrade. Onaj koji ti ja preporucujem je da skines samo promenjene fajlove i da rucno izmenjas kod, a da onda pokrenes skriptu koja ce da odradi izmene u SQL bazi i to je to.
Nego, da se vratimo na temu... Jedino sto mi trenutno pada na pamet je zastarela verzija softvera. Probaj da upgrade - ujes skriptu na najnoviju verziju i probaj ponovo, pa vidi sta se desava. Srecno.