[ dejanmusic @ 28.04.2006. 00:11 ] @
POSHTOANI, Uzeo sam ADSL 256 kod SEZAMPROA-a. U paketu sam dobio slpiter,ROUTER sa ADSL-om,i CD. ROUTER je firme CONEXANT.Koristio sam uputstvo i sve sam pravilno namestio shto se tiche router-a,MEDJUTIM kada pokrenem CD i kliknem na install d\,instalacija se ne pokrece uopshte ,ni quick install ni bilo koji install .pokushao sam i da udejm u CD rucno pa ostale da pokrenem ali ista prciha. Uspeo sam da pokrenem instalaciju ROUTER-a nekako ,ali na kraju instalacije pishe FAILDE i za CONEXANT USB adapter i za CONEXANT USB interface.Pri toj instalciji mi trazi da ubacim USB shto sam ja i uchinio. INACHE kada ubacim USB od ROUTER_a u komjuter pishe mi sledece : USB device NOT Reconized ,one of the usb device atache to the computer has malfuncioned,and windows does not reconized it. Ja imam WINDOWS XP PROFESSSIONAL SP2. IZ centrale sezampro-a su mi rekli da je pushten signal ,i da ja treba samo da instaliram disk koji nece da se instalira.DA li znate gde moze da se skine taj driver ?? UNAPRE HVALA D.MUSIC |