[ Technicus @ 11.12.2002. 01:45 ] @
Tehnicki urednik novina trazi posao!

Trenutno sam zaposlen kao tehnicki urednik subotickog nedeljnika "Dani". Trazim bolju ponudu za posao bilo gde u Srbiji!
Imam vec 6 (sest) godina iskustva u poslovima pripreme za stampu i tehnickog uredjenja najrazlicitijih vrsta stampanog materijala.
Nisam skolovan graficki radnik, tako da sve sto znam poteklo je od aktivnog i prakticnog rada na konkretnim poslovima. Poznajem rad na vecini profesionalnih programa za pripremu stampe i dizajn ali mi je specijalnost QuarkXPress. Za pomenuti nedeljnik potpuno samostalno radim pripremu za stampu i tehnicko uredjenje, kao i dizajn i redizajn logotipa, rubrika i svega sto je potrebno za jedne novine. Osim toga sam uradio i pripremu za veliki broj knjiga razlicite tematike, plakata, biltena i sl. Takodje kontinuirano radim pripremu za jos nekoliko lokalnih casopisa.
Prihvatio bih posao tehnickog urednika ili mesto operatera pri pripremi za stampu. Trenutno zivim u Subotici, ali u zavisnosti od ponude uzeo bih u razmatranje i preseljenje uz razumne rokove prijave na posao.

Ukoliko vam treba radnik ovoga profila ili zelite da se raspitate oko jos nekih detalja, mozete to uciniti na e-mail: [email protected] ili na telefon 064/14-38-400

Hvala!