[ Drincic @ 29.04.2006. 02:08 ] @
Dobro jutro svima !
Pitanje bi bilo kao i Tema, dakle Kada i da li neko ima informacije o ADSL u Batajnici?
U smislu kada ce biti moguca akcija sa code name : i wanna ADSL?

Hvala lepo svima

P.S.
Molim vas ako je ikako moguce neku tacnu informaciju , jer od ovog Wi djubreta koje se prodaje u Bataji , mislim da ce biti mrtvih
[ deki40 @ 29.04.2006. 17:26 ] @
tacan datum - mislim da to ni Drasko Petrovic ne zna....

u principu, trebalo bi ove godine...

krajem prosle godine bili su u centrali, napravljen je plan, ali dok se ne donesu i postave DSLAM-ovi, nista od ADSL-a...

I ja sam korisnik WiFI-ja, ali s obzirom na status Batajnice, mozemo biti presrecni da i toga ima...

P.S. Gde zivis, da li si daleko od SSB cable net-a? Mislim da bi to bilo dobro prelazno resenje...

poz

[ Drincic @ 21.05.2006. 12:51 ] @
ja sam u Mitrovackoj , i na wifi ju sam ( Djubre je veliko i mnogo su vekliki smaraci ).
SBB ne mogu da uvedem jer samo u glavnim ulicama je moguce. Iskreno mene nista ne zanima osim ADSL.
Kako ti je iskustvo sa VojvodinomOn Line?
[ deki40 @ 22.05.2006. 15:26 ] @
iskustva: radi, pa iskoci, pa opet radi, pa ima signala a nema neta, i tako u krug....
jedno nedelju dana bas je traljavo radilo...

u svakom slucaju ostajem na wireless-u.....dok se ne pojavi kod mene neka `zicna` varijanta....

poz
[ vorkapa @ 22.06.2006. 11:19 ] @
Pre par dana sam na Telekomovom portalu (Privatni korisnici / Podrška privatnim korisnicima / Pitanja i odgovori / Najčešće postavljana pitanja / Pitajte nas) postavio pitanje u vezi sa datumom početka ADSL-a u Batajnici i danas sam dobio odgovor koji je u celini, zajedno sa originalnim pitanjem, priložen u tekstu ispod. Sve u svemu, ADSL bi u Batajnicu trebao da stigne do kraja 2006. godine.

-------------------------------------
DIREKCIJA ZA USLUGE
Sektor za brigu o korisnicima
11000 Beograd, Dubrovačka 35
Telefon 9813
e-mail [email protected]

Poštovani,
obaveštavamo vas da je ADSL u Batajnici u planu za 2006.godinu.
Na našem sajtu www.telekom.nadlanu.com možete da se informišete kao i da popunite upitnik za ADSL uslugu.
Učešćem u anketi stičete mogućnost da za vreme ove kampanje pre uvođenja ADSL usluge budete obavešteni o povoljnostima pri plaćanju ove usluge.
Ovom prilikom želimo da Vas obavestimo da više informacija o Telekomu Srbija možete pronaći na www.telekom.yu
Message -----
From: [email protected]
To: [email protected]
Sent: Saturday, June 17, 2006 16:22 PM
Subject: Pitanje od privatnog korisnika: xxxx xxxx

Pitanje od: xxxx xxxx
Adresa: ,
Kontakt telefon:
Faks:
E-mail: [email protected]

Pitanje: ADSL u Batajnici - prognoza; kada se planira definitivno omogućavanje ove usluge u našem naselju? Molim vas da odgovorite sa konkrentnim rokovima realizacije predviđenih planova. Unapred zahvalan, vaš korisnik.
Napomena:
IP adresa pošiljaoca: xxx.xxx.xxx.xxx
-------------------------------------

Gore pomenuta anketa (upitnik) nalazi se na
http://www.telekom.nadlanu.com/ADSL/ADSL.aspx?ac=solo&br=4
[ deki40 @ 25.06.2006. 16:55 ] @
sta da vam kazem: ostaje nam da ceeeeekaaaamoooo!!!!!!!!!

poz
[ Djomloun @ 25.06.2006. 17:47 ] @
Ja sam od ADSLa digao ruke. Bio sam kod SBBa, trebali bi da vidimo sledece nedelje da li ce da uvode u moju ulicu kablovski, kao javice mi se pon-uto. Ako ne, penjem se na krov istaliram wireless i kazem zdravo dial-up.
[ vorkapa @ 26.06.2006. 21:07 ] @
Citat:
deki40: sta da vam kazem: ostaje nam da ceeeeekaaaamoooo!!!!!!!!!

poz

A zamisli tek koliko će vremena proći dok poskidaju PCM-ove i svi steknu uslov da se priključe na ADSL ...
Kod mene u kraju ne "osećam" ADSL ni za godinu dana gledajući dosadašnju ekspeditivnost.
Da li neko možda zna koliko u Batajnici, otprilike, ima čistih linija, znači jedan korisnik - jedna linija?

Citat:
Djomloun:Ja sam od ADSLa digao ruke. Bio sam kod SBBa, trebali bi da vidimo sledece nedelje da li ce da uvode u moju ulicu kablovski, kao javice mi se pon-uto. Ako ne, penjem se na krov istaliram wireless i kazem zdravo dial-up.

Meni se čini da kablovski net od svih komercijalnih internet usluga trenutno dostupnih kod nas ima najbolju kombinaciju kvalitet-cena.
Ja takođe čekam kablovski, trebalo je da bude realizovan na proleće ove godine, ali taj plan je promenjen pa sad čekamo jesen...

P.S. Nedavno sam u korisničkom centru SBB-a u Batajnici nezvanično saznao da ih ipak možemo kontaktirati telefonom tako što pozovemo 330-52-52 i tražimo lokal 105 (mislim da su povezani internet linkom sa centralom u Beogradu jer nemaju fiksni telefon). Doduše ja ovo nisam proverio, ali ako ste u škripcu sa vremenom ili vas mrzi da svratite do centra, možete na ovaj način pokušati da saznate šta vas interesuje.
[ deki40 @ 26.06.2006. 22:23 ] @
ne bih znao da ti kazem koliko ima cistih linija...
ja imam:)))
mislim da su uglavnom stradali iz rubnih delova Batajnice, iza kojih su otvarane ulice i gradjene kuce...jednostavno uzeli su npr. 10 linija i napravili 100 brojeva...
nezvanicna informacija je da je kopanjem za gas polagan kabl i za jos nesto...da li neko zna nesto vise o tome?
ako nisu polagani kablovi za novu PTT mrezu, PCM-ovci, po mom misljenju, nece ga se skoro osloboditi u Bataji...

@ drincic
sta si ti rekli, kad bi bio moguc SBB-net?ti imas vezu sa Vojvodjanskih brigada i Dalmatinskom, ako ne gresim...

poz

[ Djomloun @ 26.06.2006. 23:09 ] @
Pa i ja imam clean zxicu, ali kada ce stici ADSL.....inace znam ljude koji se kace <10Kbps

A ovi iz SBBa, to je neozbiljnost krajnja, bice nece, danas sutra, prolece, pa na zimu, jun do jula, pa posle vikenda, a mislim da je stvar da oni uopste nemaju plan, vec da rade kako im se `cefne` ;<

Jedino sto radi je wireless, ali i kosxta srazmerno konkurenciji koju imaju :-)