[ gogi100 @ 30.04.2006. 15:38 ] @
| pozdrav svima!molio bih za savet, koja bi baza bila najpogodnija za administrativne poslove u opstini?baza bi trebalo da sadrzi od 20000 do 50000 zapisa i bila bi smestena na server racunaru. Sto se tice grafickog interfejsa u kome okruzenju bi bilo potrebno odraditi ga?Da li moze npr u Delphi-ju?Sad moja iskustva. Na poslu imam jednu takvu bazu ali nije za krivi.Radjena je u MS Accessu a interfejs je radjen u Visual Basicu.Desava mi se da baza brise pojedine podatke,zatim promene koje su vec unete vrati na prethodno stanje.Katastrofa!
Molio bih za savet.
Hvala |
[ online @ 01.05.2006. 01:29 ] @
Svaka baza u stabilnoj verziji je dobra. Da ne bi rasplamsavali rat koja je najbolja, najbolja je ona koju najvise poznajes, imas iskustva.
[ gogi100 @ 01.05.2006. 16:34 ] @
ja se u programiranje slabo razumem,ali me cisto interesuje,jer treba da nadjem ko ce mi izraditi program za ovaj posao,pa me interesuje koja bi baza bila najbolja za ovaj posao.Kao sto sam rekao imam program sa Access bazom ali je katastrofa jer mi podatke brise.
Baza treba da bude na serveru a klijenti bi koristili njene podatke.
[ online @ 02.05.2006. 07:16 ] @
Za tako mali broj slogova nije Access baza ta koja je problem.
[ ventura @ 02.05.2006. 07:43 ] @
Mislim da je najlaksa varijanta da koristis MSDE posto ti baza nije nesto velika...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.