[ karlo291 @ 01.05.2006. 17:51 ] @
| U firmi nam je uredno radio projektor preko laptopa. Posudili smo ga na mjesec dana drugima.Kad su nam ga vratili sad je stanje ovakvo:kad se pali laptop projektor prilkazuje sliku sa laptopa i podizanje sustava i sliku početnu od Windows XP.Tada se pojavi samo plavo, više projektor ne prati laptop i u kutu piše :Unsupported signal, zatim samo No signal. Mislio sam da je neko pobrisao neki driver, ali probao sam projektor spojiti na desktop računar, čak i Win98 ga bez ikakvih drivera odmah prihvati i prikaže sliku.Molim pomoć.Hvala |
[ Gojko Vujovic @ 01.05.2006. 18:53 ] @
Verovatno pogrešna rezolucija, koju projektor ne podržava. Probaj redom od 800x600 ili koliko već piše u specifikaciji projektora. Takođe obrati pažnju na refresh rate koji projektor očekuje.
[ karlo291 @ 01.05.2006. 20:16 ] @
Gojko, na postavkama projektora (tipka meni na projektoru) piše: input - computer, mode name: no signal ....
I projektor i laptop su bili u nestručnim rukama, tako da ne mogu locirati koje ima promjenjene postavke. Laptop: Win XP, ram 512 MB, 1,8 GHz, grafika GeForce2, probao sam sve rezolucije i dubine boje, samo mi čudno što nudi samo 60 Hz refresh rate
[ karlo291 @ 02.05.2006. 15:39 ] @
je li meni možda treba neki driver. i opet da li za podršku za projektore za moj laptop ili za sam projektor
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.