[ VerbatimBOT @ 04.05.2006. 02:09 ] @
Pozdrav!
Hteo sam da pitam da li postoji mogućnost da se neki .mp3 fajl upakuje u .dll ili neki drugi fajl. Jednostavno da ne bude očigledno vidljiv korisniku? I ne samo za .mp3 nego i ostali fajlovi (tj. koji se sve mogu zaštititi?).
Ajde, ajde,... za ovo se dobija dva bambija!
:)
[ hakiro @ 04.05.2006. 08:21 ] @
odgovor je da moze , za to postoje resurs fajlovi u koje mozes da stavis slike , stringove pa i mp3 fajl ako ti treba,
na kraju se sve kompajlira kao dll

[Ovu poruku je menjao mmix dana 04.05.2006. u 16:06 GMT+1]
[ erkan @ 04.05.2006. 08:30 ] @
Da resursi, evo link:

http://www.elitesecurity.org/tema/133945/0#871816
[ mmix @ 04.05.2006. 15:04 ] @
Citat:
logic_rabbit: Kakvo glupo pitanje.

Na adresi http://www.elitesecurity.org/o/pravilnik/korisnici/ imas neka osnovna pravila ponasanja na ovom forumu. Posto je tvoj odnos prema drugim korisnicima veoma simptomatican, moram da ti napomenem sledece:

- Ne postoje glupa pitanja. Niko se naucen nije rodio i svako je nekad i nekako morao da nauci i trivijalne stvari, ne postoji nijedan razlog zasto ovaj forum ne bi pomogao u tome.
- Ako se neciji izbor razlikuje od tvog to ne podrazumeva da su ti ljudi glupi i budale
- Ako neko problem resi drugacije nego sto ti mislis da treba to takodje ne znaci da su drugi nesposobni i glupi, niko te ne sprecava da izneses svoje resenje i obrazlozis zasto mislis da je ono bolje. U krajnjoj liniji od onoga ko je postavio pitanje zavisi koje resenje ce njemu/njoj najvise odgovarati.

Prozivanje drugih korisnika u negativnoj konotaciji i njihovo nipodastavanje dovodi do toga da manje iskusni korisnici ne postavljaju pitanja kako ih neko ne bi prozivao zbog toga. Mislim da se i ostali moderatori slazu da takvo ponasanje nije prihvatljivo.
E sad kad smo to skinuli sa dnevnog reda, ja se nadam da ces razumeti o cemu se ovde radi i da ces ubuduce iskoristiti svoje vaskoliko znanje i iskustvo da pomognes drugima umesto da ih nipodastavas.
[ mmix @ 04.05.2006. 19:59 ] @
Citat:
VerbatimBOT: A ako moderatori misle da je ovaj post ne primeran, izvinjavam se, ali šta da radim kad sam direktno prozvan.

Jeste neprimeran i obrisan je, narocito sto sam vec reagovao po tom pitanju.
Ako bilo ko smatra da je vredjan i neprimereno nipodastavan i da je to promaklo svim moderatorima, moze incident prijaviti bilo kojem od moderatora i to ce biti regulisano. Ovo nije mesto za licne rasprave o licnim pitanjima, ovo je forum za .NET. Te ako neko ne iznese dobar argument da je medjusobno prepucavanje vezano za .NET, bice brisano.
[ havramm @ 04.05.2006. 23:52 ] @
Dobar clanak o upotrebi resursa (i lokalizaciji) u VS 2005 imas u novom broju MSDN magazina.