[ pera detlich @ 10.05.2006. 13:36 ] @
Imam na serbiancafeu email account, koji je gotovo pun. Ostalo mi je još sasvim malo prostora, pa bi da ga u jednom potezu arhiviram.

Znam da postoji metod sa POP3 rešenjem. Naime moguće je setovati MicroSoft OUTLOOK mailer na kucnom PCu da „skida” pomoću POP3 setovanja (mislim da se POP3 adresa Outlooka setuje na adresu public domain mailera) emailove sa drugih, javnih accounta. Međutim takav servis neke kompanije naplacujju (mislim da yahoo naplacuje, gmail definitivno ne, ali ne znam kakva je poslovna politika serbian cafea)?

Da li (možda) postoji neki skriveni metod za arhiviranje (kao opcija u podesavanjima na SC emailu) koji ja nisam mogao da pronadjem) ?

Voleo bih da čujem vase savete. Da li postoji neko adekvatno rešenje za ovaj problem? Svakako razumete da je arhiviranje „skidanjem” email po email isuvise dugotrajno i bolno rešenje.

Pera Detlich [3905]
[ MMX @ 30.05.2006. 10:40 ] @
SerbianCafe mail servis ide preko Everyone.net, a korisnici free accounta, u koje i ti spadaš, mail mogu proveravati isključivo putem webmaila. Međutim, osavljena je i mogućnost ako hoćeš da dobiješ POP3 access tvom mailboxu, da platiš godišnju naknadu koja je možda između 10 i 20$.