Katastrofa....
Danilo Cvjeticanin, trebas da razmislis prije nego sto bilo sta napises.
Citat:
[YUmirc je 210000000x bolji od vaseg YUmirc sajta i tu uopste nema sta da se prica...
mircteam.com nije yumirc, nego sajt posvecen mircu. Kao drugo, pravi yumirc je drzao (predpostavljam dok se ti jos nisi rodio) gagi. Onda ga je on ugasio neko duze vreme zato sto nije mogao da hostuje fajlove, pa je onda nekom prilikom dao lampiru (valjda je lampir vlasnik :) ) domain. Zatim, kao sto sam rekao, novi yumirc je ilegalno reklamiran na drugim IRC serverima i to je jedan od razloga zbog veceg broja poseta. Pogledaj razliku izmedju registrovanih i aktivnih korisnika.
Trenutno, yumirc.org je baziran na php-buke portalu koji je vise nego los, ne kazem ja nego statistike :) Medjutim, drago mi je ce to jednom da ga promeni. Kada sam spomenuo virus, nisam mislio pri registraciji nego dok skidas fajlove sa stranice. Neznam koliki IQ moras da imas da to nemozes da skopcas. Sad, da li yumirc ima vise novih scripta ili nema to ne znam, ali cinjenica je da mnogi klinci prave igracke od scripringa ovih dana tako da ne znam o cemu pricas. Da yumirc ima kvalitetnije scripte, to znam da nema!
MircTeam.com ima jednostavan i pregledan design, veliku pomoc sekciju i preglednu listu mirc scripta na jednoj stranici sa screenshots. To je jedan od razloga zasto sam predlozio tu stranicu.
Lampir, to oko registracije jeste "fer" slazem se, ali nije korisno kad neko oce da samo skine jednu scriptu i ode sa sajta.
poz