[ MilanRS @ 15.05.2006. 13:58 ] @
Potreban mi je program (ako postoji takav)
koji se pokreće bez instalacije da ga mogu
nabaciti na usb stik, da pomoću njega mogu
kopirati web stranice.
Npr. čitam neke naučne blogove, pa da mogu
prikačiti stik u net kafeu i izvršiti download
tih blogova, a svaki sljedeći put samo refresh,
da mi obnovi sadržaj tih blogova na stiku.

Ima li neki takav program?
[ Vill @ 15.05.2006. 15:10 ] @
Probaj program web copier, milsim da on radi i kada se instalacija prebaci
na drugu lokaciju, a zavrsva posao koji ti zelis
[ Flash411 @ 15.05.2006. 15:31 ] @
httrack web copier,on radi bez instalacije,besplatan je i ima sluzbenu verziju bez instalacije,koja radi bez trikova
[ SlobaBgd @ 15.05.2006. 23:04 ] @
Citat:
Flash411: httrack web copier,on radi bez instalacije,besplatan je i ima sluzbenu verziju bez instalacije,koja radi bez trikova

Jos jedan glas za HTTrack Website Copier, radi u "standalone" rezimu, a i inace je mocan program.
[ antovski @ 27.05.2006. 13:19 ] @
Ja licno koristim Offline Explorer i mislim da da je "najbolji" zato sto ne trazi instalaciju i sastoji se od samo jednog fajla (oe.exe). Mogu ti ga poslati ako hoces.
[ koder @ 27.05.2006. 20:46 ] @
I ja se pridruzujem glasu za HTT, redovno korištenje... Bez problema
[ MilanRS @ 07.06.2006. 21:32 ] @
Ako možeš, pošalji mi link!
Za taj Offline Exp.
[ Flash411 @ 09.06.2006. 20:19 ] @
ajd i meni posalji taj offline explorer da vidim kako radi
[ antovski @ 09.06.2006. 22:32 ] @
Izvinite, posebno MilanRS jer bio sam nesto zauzet i dva dana nisam ukljucio racunar.
Da cu vam link do moje web lokacije, okacio sam ga tamo jer je 1.2MB i nemogu da ga
stavim ovde. Mozete ga preuzeti sa

dalibor.cabspace.com

P.S. Ovo nije moj oficijalni sajt, samo koristim web prostor za licne potrebe, da ne bi
me poplavili komentarima ili slucajno da se nadjem u ES bisere ili madzone
[ Mistery @ 10.06.2006. 05:11 ] @
Probajte i MetaProducts Offline Explorer Enterprise. Dugo ga koristim i radi odlično.
[ SlobaBgd @ 10.06.2006. 12:05 ] @
Sad sam skontao, covek hoce svoje portable Favotites (Bookmarks), moze li to da se odradi?
Nemam trenutno nikakvu pametnu ideju (onih drugih imam za izvoz).
Mozda Portable Firefox, sa usb-a, verovatno i bookmarks zapisuje na usb-sticku (logicno).
[ Slobodan Trebovac @ 10.06.2006. 12:19 ] @
Citat:
SlobaBgd: Sad sam skontao, covek hoce svoje portable Favotites (Bookmarks), moze li to da se odradi?
Nemam trenutno nikakvu pametnu ideju (onih drugih imam za izvoz).
Mozda Portable Firefox, sa usb-a, verovatno i bookmarks zapisuje na usb-sticku (logicno).

U pravi si, evo i opisa:
Portable Firefox is the popular Mozilla Firefox web browser packaged with a PortableApps Launcher as a portable app, so you can take your bookmarks, extensions and saved passwords with you.