[ djovani7777 @ 15.05.2006. 18:30 ] @
Za pocetak ja sam pokuso instalirat win xp i uspio sam nekako ,e sada sam htio instalirat 98 i xp kao dual Na forumu sam naso sve kako se to radi i kako ide i kada sam poceo instalaciju stavio sam onaj boot sa cd-a ,pokrenio mi je start up disketu i sve ok i sada kada sam trebo upisat D: da pocnem instalaciju s cd-a jednostavno nije naso cd-rom !! E dalje sam otisao opet u BIOS i iznad boot-anja (ne znam kako se to pise) ,pisalo je nesto tipa IDE ili tako nesto poredano 1 HDD 2 .... 3 CD-rom 4... 5.... Otprilike ,ja sam ti konto da i tu trebam nesto napravit posto mi nije pokazivo CD-ROM ,dok je nao Hard bez problema i stavio sam da taj broj 1 bude CD-ROM 2 mislim Floopy i sada kada sam izaso iz BIOSA - ono KATASTROFA ,nece mi nista pokrenuti ,jednostavno on se upali i napise gore PHENIX BIOS Version 4.06 ........... Copyright ...... i nista neradi ,e sada sam ponovo pokuso uc u bios sa F2 al tu je problem : Napise mi ovo : PHENIX BIOS Version 4.06 ........... Copyright ...... ispod toga Pentium II 300 MHz 00000640K System SDRAM Passed 00130048K Extended SDRAM Passed 0512K Cache SRAM Passed i skoz dolje Entering SETUP to je sve tako stoji i nista nemogu napravit ...ceko sam da udje jedno sat vremena i nista !! Ovak u ovome sam ne lose nego ovo prvi puta radim i mislim da sam odmah nesto zeznio i kontam si da je nesto bitno ,racunolo po prilozem vidite da je starije al sam na njemu htio isprobat kako to ide i moram ga nekako osposobit ,ako ima nekto od vas viska vremena i neku ideju .....slusam |