[ fifti @ 15.05.2006. 21:59 ] @
Od kako sam reinstalirao sistem, internet mi je mnogo sporiji. Pretpostavljam da postoje neka podesavanja vezana za browser ili modem. Koristim IE 6 i Veratov dial-up. Hvala. |
[ fifti @ 15.05.2006. 21:59 ] @
[ Deda_Mraz @ 15.05.2006. 23:34 ] @
Pa postoje razne oscilacije po pitanju brzine protoka, a pogotovu kada je dial-up u pitanju, i razne mitske i ne mitske teoreme i definicije, sa prokletom rečenicom, KAKO UBRZATI INTERNET?
![]() Za početak instaliraj Firefox... Ajde instaliraj pa javi da li ima poboljšanja!? (IE neki put može da pokrene neke validacije ili upgrade, pa to dosta uspori za nekih 2-3kb/s a to je smrt za dial-up) P.S: Kupi recimo sezam ili beotel net karticu pa pokušaj sa njima, ako ti i sa njima bude loša veza onda je definitivno sa tobom neki problem a ne do njih! [ newbie csharp @ 17.05.2006. 00:08 ] @
da te za to kratko vreme koliko si reinstallirao sistem nisu prebacili na pcm?
[ srdjan milic @ 29.05.2006. 11:59 ] @
Zasto nisi naveo neke jos podatke, koje su ti sada izmerene brzine...mozda je za neke i to super brzo...
i obavezno predji na firefox kao sto ti je neko predlozio, jer IE smara [ kumkat @ 31.05.2006. 22:39 ] @
Citat: newbie csharp: da te za to kratko vreme koliko si reinstallirao sistem nisu prebacili na pcm? Ako ti je do sada modem ispisvao brzinu od 48kbps kad se konektuje a sad 33... 90% pa si dobio PCM. A slozio bi se sa ostalima obavezno se mani IE-a evo da ti pomognem :)) http://www.mozilla.org/ http://www.opera.com/ pa biraj :) [ srdjan milic @ 06.06.2006. 09:07 ] @
U vezi sporosti internet dialup veze sam provalio jos nesto veoma zanimljivo...radili su mi renoviranje centrale i ugradili su digitalnu i dobio bolji protok, sis-prop dialupa prijavljuje 49.9 ili 52.1...ali je ostalo nesto simptomaticno: kada uvek padne malo jaca kisa meni se uspori net ili puca stalno veza...imam roc_ modem i nalazim se na konjarniku...
da li je jos neko to primetio u drugim delovima beograda... Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|