[ BarabaPFC @ 16.05.2006. 03:14 ] @
Nadam se da neko od vas ima ideju sta se desava s ovom mojom kantom.Problem je sledeci:
Kad probam da pustim neki video fajl monitor se 'zablokira' tj pojave se neke linije po monitoru to traje par sec. i posle toga mi resetuje komp.Da bude jos gore kav mi je isteko pre par dana.Update-ovo sam a^2 i ewido anti-malvere, preso u safe mode, skeniro prokletinju, oni nasili nesto, obrisali i ja reko ql.Onda probam da pustim nesto u normal modu opet ne valja.Ja reko mozda je real nesto skupio pa obrisem njega, al opet nista.Muziku pusta bez problema, moz i da se pojaca :)
Zaboravio sam da pomenem da u safe modu normalno pusta video fajlove.Da pomenem da sam zadnjih dana gledao neke klupove na netu pa sam mozda tu nesto skupio.

Probao sam neki on-line virus scan al nesto se bas nisam snaso.Ako nista recite bar neki koji je dobar da se sa njim bakcem.

Ako znate nesto pomagajte.Jedina ideja koja meni pada na pamet je format c a ako to ne upali da dam deci da se igraju u kraju.
[ sasa022 @ 16.05.2006. 21:16 ] @
Stavi neki "normalan" anti-virus program i proveri kodeke...
[ BarabaPFC @ 17.05.2006. 22:30 ] @
Sa codecima sam pokusao i nije pomoglo.Pousacu sa anti-virusom, mada sam skeniro komp sa gomilom anti-virus alatki zadnjih dana i nista nisu nasle.Ako ni to ne pomogne reinstaliracu win.Ako nece ni to format c.
[ Flash411 @ 21.05.2006. 19:07 ] @
reinstaliraj video drivere,i ako si overclockirao sistem,vrati postavke nazad kako je bilo
[ BarabaPFC @ 22.05.2006. 03:45 ] @
Ljudi sve sam pokusao al ne vredi.Radio sam cak i format c ali ne pomaze.Cak nisam vracao nista od starih podataka zbog virusa ali nista.Ocigledno je nesto hardverski.Kako mogu da odredim u cemu je problem.

P.S. Prestao sam da se nerviram, sad sam mrtav ladan
[ Milan Gligorijevic @ 22.05.2006. 07:35 ] @
Uff... da li i posle nove instalacije windowsa mozes da pustis film samo u safe modu ?
Onda problem nije hardverski, nije do playera pa ni do kodeka.
Mozda ti je virus presao sa jedne na drugu particiju.
[ BarabaPFC @ 22.05.2006. 14:39 ] @
Citat:
Uff... da li i posle nove instalacije windowsa mozes da pustis film samo u safe modu ?

Da upravo tako.
Sto se particija tice nije moguce.Obrisao sam APSOLUTNO sve sa hdd-a.Znaci formatirao sam sve particije, i nisam preneo ni jedan stari podatak.
[ VRKY @ 22.05.2006. 18:10 ] @
Hmm, da vjerovatno je do hardvera stoga testiraj komponente: http://www.elitesecurity.org/tema/47316
P.S Vrijedi i pokušat s drugim (novijim) drajverima za grafičku.
[ calexx @ 23.05.2006. 11:21 ] @
Ja bih tipovao na drajvere za grafičku. Imao sam sličan slučaj, instalirao Windows pa pošto nisam imao kod sebe novije, nabacim drajvere koji su došli na CD-u uz grafičku. Par dana se to resetovalo svaki čas a onda sam se setio onih drajvera pa instalirao druge i odmah je normalno proradilo.
[ BarabaPFC @ 24.05.2006. 01:05 ] @
U zadnje vreme prestao je da se resetuje, nazalost problem je jos uvek tu.Sad samo zablokira kao ranije, ugasi monitor, i pose nekoliko min se vrati.Sticajem nekih ludih okolnosti primetio sam da mi izbaci neku poruku.Evo uvatio sam, pa ako neko zna kako ovo da resim.Mislim da ce poruka da pomogne.

P.S. Sad znam i ja da je do graficke

[ Flash411 @ 25.05.2006. 19:29 ] @
Promijeni drivere!
[ BarabaPFC @ 26.05.2006. 00:29 ] @
Probao sam sa najnovijim drajverima i ne vredi.Cini mi se da cu da zovem servis posto je jos pod garancijom :)
[ zex_rad @ 31.05.2006. 13:52 ] @
Da li si probao sa drugom grafičkom karticom?
[ BytEfLUSh @ 31.05.2006. 14:25 ] @
Probaj da smanjiš refresh rate i onda pusti video fajl.
Ako ni tako ne uspe, u Windows Media Player-u idi na Tools - Options - Performance i smanji Video Acceleration na najmanju vrednost.

U svakom slučaju, čini mi se da ti je graf. kartica neispravna tako da - reklamiraj.