[ Malcolm @ 20.12.2002. 14:32 ] @
"%English" Pošaljite ovu poruku nekom na Siemens telefon i videcete sta ce se desitiČD |
[ Malcolm @ 20.12.2002. 14:32 ] @
[ Bad Habbit @ 20.12.2002. 14:38 ] @
DEJA VU
[ Woykhan @ 21.12.2002. 00:11 ] @
Bravo hakeru.
Ja poslao na C25 i ništa se ne dešava...? Ajde kad si mangup jel znaš kako da tako ubiješ nokiu? :) [ Bad Habbit @ 21.12.2002. 10:31 ] @
Napisao sam DEJA VU, sto znaci da je vec bilo price o ovome.
Ovo radi i to jako lepo, ali samo za siemens-e od x35 serije pa na dalje i to iskljucuje A seriju. [ darkofdoom83 @ 21.12.2002. 14:10 ] @
a bogami iskljucuje i c45 sa novijim softom,takodje i m/mt50
[ Bad Habbit @ 21.12.2002. 14:20 ] @
C45 v50 radi super
M50, nisam probao [ Malcolm @ 21.12.2002. 14:47 ] @
koje ovde spominjao hakerisanje?!
ovo je samo jedna forica:D i niej nikakvo hakerisanje pitam se da li znas sta znaci "hakerisati" nesto??? [ Woykhan @ 22.12.2002. 23:59 ] @
Citat: Bad Habbit: Napisao sam DEJA VU, sto znaci da je vec bilo price o ovome. Ovo radi i to jako lepo, ali samo za siemens-e od x35 serije pa na dalje i to iskljucuje A seriju. Sorry, nije tebi išla poruka, mrzelo me da citiram :) [ Woykhan @ 23.12.2002. 00:01 ] @
LM, ja sam tu "foru" postovao ovde odavno, otprilike kad je i provaljena, ali je ta poruka misterioznim putem nestala.
A kažu ljudi da radi i na m(t)50. [ Bad Habbit @ 23.12.2002. 07:41 ] @
Citat: Woykhan: Citat: Bad Habbit: Napisao sam DEJA VU, sto znaci da je vec bilo price o ovome. Ovo radi i to jako lepo, ali samo za siemens-e od x35 serije pa na dalje i to iskljucuje A seriju. Sorry, nije tebi išla poruka, mrzelo me da citiram :) Ma znam ja da nisi meni postovao ;), sve je OK. Zato sam i napisao DEJA VU, jer znam da si ti vec to postovao ranije. Pozdrav. [ darkofdoom83 @ 24.12.2002. 10:47 ] @
Citat: Woykhan: LM, ja sam tu "foru" postovao ovde odavno, otprilike kad je i provaljena, ali je ta poruka misterioznim putem nestala. A kažu ljudi da radi i na m(t)50. Jeste da radi,blokira telefonche kad dobijem poruku,ali samo drzim malo duze pritisnuto crveno dugme,izadje na "glavni ekran",posle sam udjem kod poruka i jednostavno je obrisem.Znaci ne trebam ni bateriju da skidam, ili da se cimam oko prebacivanja kartice u drugi telefon. [ Bad Habbit @ 24.12.2002. 11:24 ] @
Pa to jeste za 45 seriju, ali pokusaj to da uradis na 35 seriji, pa da vidis kako je veselo:D
Tamo nemozes da obrises poruku, dok neudjes u nju, a ako udjes u nju blokiras telefon, a nevredi crveno dugme, tako da je jedini nacin da prebacis katricu u drugi telefon pad a obrises poruku i vratis je nazas. [ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 24.12.2002. 14:43 ] @
Neko spomenu Nokiu na pocetku :) Jel postoji slina fora za nju?
[ Woykhan @ 28.12.2002. 20:18 ] @
Citat: Bad Habbit: Pa to jeste za 45 seriju, ali pokusaj to da uradis na 35 seriji, pa da vidis kako je veselo:D. Interesantno, ja sam par puta uspeo da ugasim telefon bez vađenja baterije, samo sam držao crveno jedno minut :) Citat: Tamo nemozes da obrises poruku, dok neudjes u nju, a ako udjes u nju blokiras telefon, a nevredi crveno dugme, tako da je jedini nacin da prebacis katricu u drugi telefon pad a obrises poruku i vratis je nazas. Može na S35, selektuješ poruku i pritisneš dugme za snimanje razgovora, dobiješ meni kao da si ušao u nju pa pritisnuo options. Još ti samo treba njuh da oceniš dal je poruka maligna ili ne :) [ Woykhan @ 28.12.2002. 21:08 ] @
Citat: Bad Habbit: Ma znam ja da nisi meni postovao ;), sve je OK. Zato sam i napisao DEJA VU, jer znam da si ti vec to postovao ranije. A znaš? :) Šta se desilo sa tim postom? Ja sam ga postovao u dekodiranje, prebacili ga ovde ili ga obrisali? [ Woykhan @ 28.12.2002. 21:09 ] @
Citat: -V-O-Y-A-G-E-R-: Neko spomenu Nokiu na pocetku ![]() Postoji ![]() [ Bad Habbit @ 29.12.2002. 08:33 ] @
Ne znam sta se desilo sa tvojom temom. Znam da je bila postavljena, da si ti bio autor i da sam je ja procitao, posle stvarno ne znam sta se desilo sa njom. Pretpostavljam da je obrisana zato sto postoji ova, kao sto vidis ista tema, a mislim da ima i jos neka tema gde se ovo spominje, pa da nebude previse tema na istu temu, u ala sam ga srocio
![]() To za S35 nisam probao, ali sta mislis koje su sanse da prosecan korisnik ovo provali i izbegne vadjenje kartice? ![]() Nego ajde ti nama lepo reci koja je fora za nokiu ako je ima, posto vidim zadovoljni smesak. ![]() [ danko @ 29.12.2002. 16:11 ] @
Citat: Woykhan: Citat: -V-O-Y-A-G-E-R-: Neko spomenu Nokiu na pocetku :) Jel postoji slina fora za nju? Postoji ;) Kazi brate! Malo sale nije na odmet!! [ Woykhan @ 30.12.2002. 19:28 ] @
Citat: Bad Habbit: Ne znam sta se desilo sa tvojom temom. Znam da je bila postavljena, da si ti bio autor i da sam je ja procitao, posle stvarno ne znam sta se desilo sa njom. Pretpostavljam da je obrisana zato sto postoji ova, kao sto vidis ista tema, a mislim da ima i jos neka tema gde se ovo spominje, pa da nebude previse tema na istu temu, u ala sam ga srocio ![]() ![]() Ne znam, tada o tome uopšte nije bilo govora... Nevermind... Citat: Nego ajde ti nama lepo reci koja je fora za nokiu ako je ima, posto vidim zadovoljni smesak. ![]() Radi na 33(1/3)0 sa novim SW-om (preko 5.00) i 5210, pošalješ SMS iz LogoManagera kao unicode, a u njemu napišeš znak... Ne sećam se ![]() [ marin11 @ 30.12.2002. 21:16 ] @
Hajde molim vas ako neko zna nešto za neki drugi mobitel osim za siemens neka napiše.Pozdrav.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|