[ The Razza @ 22.05.2006. 00:15 ] @
Na kompu sa MSI Maticnom plocom i grafickom karticom tipa GF4 MX460 64MB i 256MB RAM-a sa instaliranim stampacem dolazi do takvog zakocenja sistema da ga ne moze nista pokrenuti sem rucnog restarta. Ovo ume da bude strasno uznemiravajuce kad se reze DVD pa pred kraj rezanja, komp zaglupi... Nakon izvrsene defregmentacije, brisanja suvisnih registara i fajlova ovo se sve ponovilo. Nakon izvrsene reinstalacije Windows XP-a stanje se nije promenilo, pa vas ja pitam dragi moji prijatelji KAKO DA DODJAVOLA UKLONIM TO KOCENJE SISTEMA? Napominjem da je kompjuter do pre mesec dana radio savrseno a kupljen je pre godinu dana. Sa instaliranim Linuxom (Mandriva) kocenja nije bilo ali meni ko u inat treba bas Windows XP. Sistem je skeniran Kasperskim, SpySweperom i Spyware Doctorom, i nista. Napominjem jos da se kocenje sistema pojavljivalo i sa Service Pack 2 i bez njega, sa svim instaliranim propratnim programima i bez njih (samo cist Windows) i da kompjuter nikad nije bio prikljucen na Internet. |