[ Mystery-Man @ 22.05.2006. 12:52 ] @
Hteo bih da kupim ovaj TV. Cena je 35000 din. Da li postoji bolji izbor za te pare. Pogledao sam sliku i stvarno je dobra (inace TV je na 100hz), mnogo bolja od Samsunga... |
[ Mystery-Man @ 22.05.2006. 12:52 ] @
[ zokaaa @ 22.05.2006. 21:51 ] @
S obzirom da je to novija generacija TV-a najbolje je da kupiš pa da nam kasnije javiš rezultate. Znajući kvalitet nove generacije Philips TV-a biće dobro ako ne budeš morao da finale svetskig prvenstva u fudbalu gledaš kod komšije.
[ Mystery-Man @ 23.05.2006. 14:41 ] @
Citat: zokaaa: S obzirom da je to novija generacija TV-a najbolje je da kupiš pa da nam kasnije javiš rezultate. Znajući kvalitet nove generacije Philips TV-a biće dobro ako ne budeš morao da finale svetskig prvenstva u fudbalu gledaš kod komšije. Verovatno cu biti vas "ratni" izvestac ![]() ![]() Taj Phillips me je podsetio na one stare dobre TV sa tada normalnom a za danasnje TV super-slikom (jedan od njih,Lewe Opta star 12 godina mi je kuci upravo na izdisaju) te sam se prosto zaljubio u sliku... Kazu, doduse, "ljubi ljubi al' glavu ne gubi" ali o tome ko je izgubio glavu javicu vam posle nekog vremena ![]() [ zokaaa @ 24.05.2006. 10:23 ] @
Ne znam ali mislim da ti izbor nije pravi. Velike probleme kod nekih Philips televizora pravi procesorska pločica koja crkava ko luda i koja ne može da se popravi. Znam par kolega koji su 16/9 televizore stare par godina (a i manje)popravljali tako što su ubacivali nove ploče od Gorenja E9 šasije. Imam i ja jedan takav u radnji. Oznaka mu je 32PW3205, šasija A10E i sklepan je u Francuskoj.
[ Mystery-Man @ 24.05.2006. 16:07 ] @
Citat: zokaaa: Ne znam ali mislim da ti izbor nije pravi. Velike probleme kod nekih Philips televizora pravi procesorska pločica koja crkava ko luda i koja ne može da se popravi. Znam par kolega koji su 16/9 televizore stare par godina (a i manje)popravljali tako što su ubacivali nove ploče od Gorenja E9 šasije. Imam i ja jedan takav u radnji. Oznaka mu je 32PW3205, šasija A10E i sklepan je u Francuskoj. Samo da pojasnim u pitanju je 4/3 model... [ zokaaa @ 25.05.2006. 11:34 ] @
Citat: Mystery-Man: Samo da pojasnim u pitanju je 4/3 model... Ne znam ali sam veliki skeptik po pitanju novih Philips televizora. U svakom slučaju, izbor je samo tvoj. Pozdrav. [ Stefano @ 28.05.2006. 02:07 ] @
A gde si video taj tv u Beogradu, bas bih voleo da ga vidim i ima li PIP?
[ Mystery-Man @ 29.05.2006. 08:05 ] @
U merkuru i to za 32000 nema PIP a ja sam ga ipak uzeo
![]() ![]() [ p.cudic @ 30.05.2006. 13:39 ] @
Svako ima drugacije vidjenje tv, ja licno mislim da je Philips dobar. Te probleme koje navodi Zokaaa ima samo jedan model, ali se on sastavlja u Francuskoj pa je onda diskutabilno koliko je on bas Philips. U glavnom, njima ekrani dugo traju a to je naj skuplji deo aparata. Sve drugo se krpi.
[ Mystery-Man @ 02.06.2006. 08:54 ] @
Prvi (kratki) utisci:
Posedujem ovaj TV vec citava 3 dana ![]() btw. ovaj model Philipsa je proizveden u Poljskoj, ne znam gde je sam ekran.. [ Milan BG @ 02.06.2006. 23:18 ] @
Razmišljam o kupovini istog modela; možeš li da mi kažeš da li pozadi postoje i audio izlazi za povezivanje na pojačalo, i kako ocenjuješ korisnički meni - da li recimo možeš da daješ imena kanalima, da ih lako preraspoređuješ itd.
Kakva je geometrija? [ Mystery-Man @ 03.06.2006. 09:05 ] @
Citat: Milan BG: Razmišljam o kupovini istog modela; možeš li da mi kažeš da li pozadi postoje i audio izlazi za povezivanje na pojačalo, i kako ocenjuješ korisnički meni - da li recimo možeš da daješ imena kanalima, da ih lako preraspoređuješ itd. Kakva je geometrija? Ima audi izlaz sa zadnje strane, mogu se menjati imena kanala i veoma lako prerasporedjivati a sto se tice geometrije nemam pojma, meni je sasvim o.k., ipak je to 4/3 TV [ Milan BG @ 03.06.2006. 21:06 ] @
OK, hvala na informaciji :)
[ Mystery-Man @ 15.12.2011. 09:31 ] @
Da izvucem ovo iz naftalina...evo preko 5 godina ovo cudo Phillips radi bez problema
![]() [ nessha @ 18.12.2011. 21:48 ] @
Philips je Philips pa cak i kad je "dinosaurus"... a taj tvoj jos nije ni "old-timer" ! Televizori se dele na Philips-a i sve ostale !
Rade mirno, lagano sve hladno ko spricer... nista se ne greje... sve tacno dimenzionisano... optimizirano... a kod tog nesrecnog Samsunga "iste ili slicne klase"... pogledajte samo ! Sve nategnuto ko strune... sve kljuca... sve vri... rad na granici crkavanja ! Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|