[ laki21 @ 30.05.2006. 02:26 ] @
Pozdrav svima,

skoro sam uzeo V3i, u principu sam zadovoljan sa njom, mada me je softver razočarao, mnogo je lošiji u odnosu na Nokiu i Sony-E. npr.

Interesuje me par stvari, i bio bih veoma zahvalan ukoliko bi mi neko pomogao oko toga.


Neverovatno, ali kada je telefon sklopljen (uključena je opcija da se uspostavi poziv pri rasklapanju) i primam poziv, ne postoji mogućnost da se pomoću dugmića sa strane (3 komada) odbije poziv ?!???

Moguće je samo isključiti zvono, ali ne i odbiti poziv??? Čim otvoriš, automatski se uspostavlja veza i otkida kredit pozivaocu, a ako samo isključim zvono pritiskom na neki od dugmića sa strane, taj koji zove će verovatno opet zvati za par minuta.

Kakva budalaština !!! Može li neko da mi pomogne oko ovoga?


Drugo pitanje; da li je moguće praviti i koristiti foldere kao kod drugih proizvodjača (Nokia, npr.?). Navikao sam da mogu da naprivim foldere po svojoj želji (npr. muzika - pop, ozbiljna, rock), ali ovde nemam tu mogućnost? Svu muziku smešta u "music", pa makar bilo i dvesta fajlova ??? Onda mi treba pola sata dok nadjem odgovarajuću stvar???I da, teće, ali i najgluplje, da li je ikako moguće uključiti "delivery report" za stalno, ovako mora da se uključuje za svaku poruku pojedinačno, kakav kretenizam.

Bilo kakva pomoć bi bila dobrodošla !
[ Fuzz @ 30.05.2006. 09:06 ] @
1. ne mozes odbiti poziv
2. muziku mozes svrstavati u kategorije, tako da ne moras da prekopavas dva sata
3. za Vxxx seriju je bilo flasheva za stalno ukljucen del.report...bez flasha - samo sa uzvicnikom...
Meni se licno ta opcija svidjala, jer mi report treba samo ponekad....
[ laki21 @ 30.05.2006. 11:28 ] @
1. Gospode !!!

2. Hvala !!!

3. Bolje išta nego ništa !