[ djmrky @ 31.05.2006. 11:43 ] @
evo ja vise ne znam koliko sam tema procitao u ovom forumu na temu kartica i paypal-a i vise stvarno ne mogu da se snadjem, ima gomila poruka koje su jako bajate i vise ne znam sta je aktuelno ili ne.

Uzeo sam ovu karticu iz naslova pre nekoliko dana (don't ask)

Znaci, ono sto sam (valjda dobro) zakljucio je da sa ovom karticom NE MOZE da se napravi PayPal account (valjda je mogao do negde kraja prosle godine, a sad vise ne)

Ono sto mene zanima je da li moze da se napravi eBay account jer bih hteo da probam da se recimo samo dopisujem sa sellerima malo da vidim sta ce biti.
Zapravo, probao sam malopre da napravim account i poruka koju mi izbacuje je (naravno) :

"Your card could not be authorized. Please re-enter your card number, card identification number, and expiration date."
dakle, samo da utvrdim da nije neka glupa greska:
trazi se tri podatka
1. Credit or debit card number (da li bi to trebao da bude 16-cifreni broj na prednjoj strani Virtuon kartice i da li ima veze kako se ukuca u polje (sa razmacima ; bez razmaka itd.)
2. Card Identification Number (jel bi to trebao da bude 3-cifreni broj koji pise na poledjini kartice posle 16-cifrenog broja iz 1.)
3. Expiration date (to valjda nisam pogresio, jbg)

(da li moze imati neke veze podatak koji pise jos ispod toga tj. "Cardholder information", mada tu pise dobro ime i prezime i adresa)

Hvala unapred na svakoj pomoci!
[ djmrky @ 31.05.2006. 11:58 ] @
hehe, sad sam pricao sa tehnickom podrskom banke i oni kazu da je bilo malopre dva zahteva za transakciju od $1 ali da nije proslo jer imam na racunu tacno 20€ koji su i obavezni.

Toliko o "COMPLETELY FREE" registraciji na eBay-u, al ajde probacemo i to.