[ rj444 @ 01.06.2006. 13:51 ] @
Upravo sam instalirao Ubuntu 6.06 i prijatno se iznenadio kada sam shvatio da je modem proradio bez ikakvih podesavanja. Pozdrav svima |
[ rj444 @ 01.06.2006. 13:51 ] @
[ tdjokic @ 01.06.2006. 14:19 ] @
Citat: rj444: Upravo sam instalirao Ubuntu 6.06 i prijatno se iznenadio kada sam shvatio da je modem proradio bez ikakvih podesavanja. Pozdrav svima Neverovatno! To Mepis ima neke 2 - 3 godine, ali su gospoda iz vecine drugih distribucija smatrala da je to minorna stvar, u stilu 'Modem ti ne radi, onda sa njim skines potrebne drajvere, procitas na netu uputstva, evenutalno skines jos nesto, instaliras i modem ti proradi.' Jedino ostaje estetska greska kako to sve raditi modemom koji ne funkcionise? Naravno, moras se pomoci sa Windows-om ili kako bilo. Sa druge strane, Ubuntu je u tom smislu imao i dodatnu teskocu. Buduci da je dolazio sa specificnom kombinacijom opsteg softvera i nekih njihovih programa, na pocetku je imao cak i manje stvari nego recimo Knoppix i slicni i onda ti je modem jos i vise trebao. Ali, eto, stvari i kod njih postepeno dolaze u red. Ako ti nije problem, reci mi da li jedan isti CD sada radi i kao Live i kao instalacioni, sto ranije nije bio slucaj. Govorili su da ce to promeniti i tako za njih pojeftiniti besplatno slanje CD-a. Mozda je to vec realizovano jer vidim da su i za Kubuntu poceli da primaju porudzbine za besplatno slanje. [ Anak1n @ 01.06.2006. 16:29 ] @
Jedva cekam da skinem ubuntu al' s mojom vezom potrajace par dana nadam se da ce se isplatiti... :D
[ Davor Grubelić @ 01.06.2006. 16:39 ] @
jao ljudi moji. dobio sam volju za životom. ode u multimedialni centar skinut cd pošto kod kuće imam modem. ajd bok. de ne želim se tako igrat. toliko će ga pojednostavnit da neće bit nikakav izazov podesit ga.
[ Miroslav Strugarevic @ 01.06.2006. 18:04 ] @
Super vest. Ispoštovali su datum izlaska. Verujem da će biti najbolji Ubuntu do sada. Probao sam par beta i rc verzija koje su se lepo pokazale. Nova Human tema i nije baš po mom ukusu ali to se da izmeniti :)
[ jesus alejandro @ 01.06.2006. 19:21 ] @
Kakva je situacija sa Intel 536 i 537ep modemima. Da li ih po defaultu prepoznaje ili treba da se jure drajveri ?
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|