[ spirrrit @ 05.06.2006. 22:47 ] @
| Treba mi neki program kojim mogu da "spasim" neke stvari koje imam na CD-u koji je valjda lose narezan. Kad stavim CD u CD ROM, on ga vidi kao prazan. Pokusavao sam sa programima IsoBuster, BadCopy, CD Roller i svi oni vide sta je na disku ali ne mogu preko da izvucem fajlove sa CD-a jer su sve to shareware verzije pa je ta opcija onemogucena. Vrlo mi je bitno to sto je na disku tako da mi treba pomoc...
Unapred hvala! |
[ the_jumper @ 06.06.2006. 01:31 ] @
probaj pomocu programa virtual drive manager (onaj sto se najcesce koristi za igrice :) i probaj da napravis
virtual disk (build) pa ga onda otvori iz programa,valjda sam jasan,meni je x* upalilo
[ easyyu @ 06.06.2006. 02:57 ] @
Badcopy
[ Milan Gligorijevic @ 06.06.2006. 08:36 ] @
Ti si nasao programe koji mogu da vide sadrzaj CD-a, ostajeti samo da ih 'kupis' i spasis podatke, to valjda nije problem.
Citat: spirrrit:Pokusavao sam sa programima IsoBuster, BadCopy, CD Roller

[ Vill @ 06.06.2006. 09:13 ] @
Probaj ovo, cuda cini
copy it any way
poslah ti na mail, jer ne moze da se nakaci na sajt:(
[ spirrrit @ 06.06.2006. 12:04 ] @
Pa i jeste problem da ga kupim, zato i trazim neko alternativno resenje...
[ superbaka @ 06.06.2006. 13:30 ] @
ne znam u kom smislu je lose narezan disk, ali moja iskustva govore da ono sto citac nece da ocita, nema sanse da povratim bilo kakvim drugim programom!
[ calexx @ 06.06.2006. 17:18 ] @
Ne mora da znači, možda je greškom pokušana nova sesija a podaci ostali negde ispod. Ako već kaže da oni programi vide nešto, nije nemoguće da dođe do toga, mada ne mora da znači, možda je samo početo sa rezanjem a nije ništa urađeno. Ne košta da se proba.
[ Goran Mijailovic @ 06.06.2006. 18:20 ] @
Citat: superbaka: ne znam u kom smislu je lose narezan disk, ali moja iskustva govore da ono sto citac nece da ocita, nema sanse da povratim bilo kakvim drugim programom!
Na primer:
Kod divx filmova moguce je da bude ostecen disk (na neki nacin), Bad Copy Pro ono sto citac ne moze da ocita puni sa 2048bytes dummy podataka te nastavlja dalje ocitavanje, dok bi u winu dobio crc error. Rezultat je sasvim gledljiv film.
Ovo je jedna od primena; takodje je dobar za recovery obrisanih podataka sa disketa i tsl.
[ spirrrit @ 06.06.2006. 18:27 ] @
Ma sigurno mogu da se izvuku nekako ti fajlovi, jer ih ti programi vide, a ne znam ni ja kako je rezan CD jer nije moj. Problem mi je samo to sto su programi shareware pa im bas ta glavna funkcija ne radi, zato mi treba neki free program koji ce da odradi posao.
[ Goran Mijailovic @ 06.06.2006. 19:09 ] @
Bad Copy ima neke opcije koje rade i u free verziji, probaj ;)
Probaj da nadjes neku stariju ver. Iso Bustera dok je bio free, neko je ovde ostavio skoro link ka sajtu sa matorim softverom.
[ spirrrit @ 06.06.2006. 22:17 ] @
BadCopy-ju je ono glavno onemoguceno,a za IsoBuster sam i ja cuo da starije verzije rade, samo da ih nadjem...ako neko zna neka da link ili neka salje na email
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|