[ dusty @ 06.06.2006. 13:10 ] @
Pozdrav.

Imam problem da pokrenem remote debugging ASP.Net aplikacije. Na serveru su stavljene remote components, moj nalog je u grupi administratora i debugger users, kako i kod mene na lokalnoj masini. Dozvoljen je remote pristup COM komponentama, ali nikako ne mogu da pokrenem debagovanje na serveru.

Pokusao sam da pokrenem aplikaciju i da se nakacim na proces, ali ne mogu da pridjem serveru - dobijam poruku nesto tipa '...there appears to be no suitable logon session on the server .....', kao i kada pokrenem aplikaciju sa dibagovanjem. Kontam da je neki problem sa security-em, ali sa svojim nalogom pristupam bez problema svim resursima na serveru.

Ima li neko ideju sta moze da bude problem ?
[ mmix @ 06.06.2006. 13:36 ] @
Nisam nikad naleteo na ovakvu situaciju, ali ovo sam nasao na nekom drugom forumu, mozda ti pomogne. Navodno se javlja kad je klijent XPSP2 a web server Windows 2003:

Citat:

The problem is that you have to have a console logon session to the server you are trying to debug. A regular remote desktop session will not do the job.

You can create a console session from the computer that you are logged on by clicking Start, clicking Run, and then typing
mstsc -v:<<servername>> /F -console
in the Open box, where <<servername>> is the server that you want to connect to.