[ Tanja8 @ 06.06.2006. 15:18 ] @
Zdravo svima,ja sam prvi put ovde,jer imam cudan problem koji ne umem da resim pa ako bi mogao neko da mi pomogne sto pre?kupila sam novu graficku(Radeon A9550) i memoriju DDR od 512mb i sve super radi ali od kako je dosao komp sa servisa,sve ikonice su mi obojene kao da su markirane i sve sam pokusala da uradim,ali ne moze da se skine boja,moze samo da se promeni,a nervira me,jer sve ide preko slike na desktopu.To je u stvari boja desktopa koja ne bi trebalo da se vidi na ikonicama,ali se vidi.MOLIM VAS POMOZITE!Unapred hvala!!!!!!!!!!
Tanja

[Edit: Promenjen naslov teme u nešto smislenije.]

[Ovu poruku je menjao Bryan Fury dana 06.06.2006. u 18:07 GMT+1]
[ Miroslav Jeftić @ 06.06.2006. 17:06 ] @
Da li bi mogla da pošalješ sliku problema, bilo bi od pomoći? (Za slučaj da ne znaš kako, pritisni Print Screen --> otvori Paint --> Paste --> Save as Slika.jpg --> i priključi je uz svoju poruku ovde koristeći opciju Upload uz poruku)

Iksi, ovo je slučaj za tebe ;)
[ Milan Gligorijevic @ 06.06.2006. 17:10 ] @
http://www.elitesecurity.org/tema/162893

sorry Iksi :)
[ SlobaBgd @ 06.06.2006. 22:46 ] @
Citat:
Iksi, ovo je slučaj za tebe

LOL
[ Tanja8 @ 06.06.2006. 22:58 ] @
E hvala vam svima pogotovu tebi mmwc za onu temu i naravno ostalima za trud,nasla sam i popravila ikonice.ne znam sta bih bez vas drustvo,hvala vam od srca!A sad jos jedan mali problem........:) Posto sam menjala graficku i memoriju,imala sam NVidiju mx/mx 400 i memoriju od 128mb,a sada imam Radeon A 9550 i memoriju od 512mb i kada sam ukljucila Need For Speed Underground 2,ulodujem sliku,a ono MRAK,nista se ne vidi.Ja isla na podesavanja i na sve zivo i na rezoluciju i na detalje,ma i dalje MRAK!Ne mogu da vozim kad je mrkli mrak,to mi se prvi put desava.Sta da radim molim vas drustvo pomagajte.Jos jednom hvala!
[ antovski @ 06.06.2006. 23:05 ] @
Trebala si deinstalirati nVidia drajvere, onda restart, pa instalirati ATI drajvere.
Ako nisi to ucinila, idi u control panel > add or remove programs i deinstaliraj
i ATI i nVidia drajvere, restartiraj i ponovo instaliraj ATI. Imao sam slucajeve
kad se ovi ne podnose . Bolje idi u safe mode da to uradis.
[ Flash411 @ 07.06.2006. 18:28 ] @
kad mjenjas bilo koji hardver,prvo ga moras deinstalirati i softverski ukloniti
i onda nove drivere staviti kad zamjenis hardver...

Iksi....................? :))))
[ Tanja8 @ 07.06.2006. 19:57 ] @
Dobro,znaci da li ja sad mogu bez tog safe moda da samo reinstaliram Nvidijine i da Instaliram ATI drajvere,posto ne znam da radim u safe modu?I jel treba samo da se instaliraju ovi drajveri koje sam dobila uz graficku?Tu ima Microsoft DirectX 9.0,WDM Capture Driver 4.07,ASUS SmartDoctor 4.54,ASUS Video Security Online 3.0.0.8 i ASUS GameFace Live 2.5.Da li sve treba da instaliram i da li su instalacije obicne kao i kod svakog drugog programa?Pozzzzzzzzz!
[ Flash411 @ 07.06.2006. 20:05 ] @
ne REinstalirati nego D-E-INSTALIRATI ,ili maknuti postojece drivere,i staviti nove.
Maknuti nvidia driver,pa onda,nakon restarta,staviti ati drivere,procedura je slicna
kao kad instaliras program,samo moras restartirati racunalo,obavezno.
[ Tanja8 @ 07.06.2006. 20:17 ] @
Dobro znam De ili Re nije ni bitno kucala sam u brzini,ne radim prvi put na kompu.Hvala u svakom slucaju sad cu da probam to sve pa cu da se javim sa rezultatima,pozz!
[ Tanja8 @ 07.06.2006. 20:39 ] @
E ovako.........Ovi na servisu sto sam kod njih kupila,oni su mi De-instalirali NVidijine drajvere i Insalirali ATI,ali sad kad sam se skidala sa neta,komp mi prijavio neku gresku izaso iz Windowsa i prijavio nesto u vezi nekog drajvera,nista ne razumem,ja sam restartovala komp i za sad radi dobro,ali sta sad ja da radim u vezi igrice i u vezi ovog sto mi se pojavilo,sta ako se opet pojavi?
[ Mauricije @ 07.06.2006. 21:12 ] @
Ako je dobro ne pipaj, to ti je najbolje, a kad se "pokvari" zovi u pomoc.
Pozdrav!
[ Tanja8 @ 09.06.2006. 12:36 ] @
Hvala Vam smima na pomoci,resila sam sve probleme i u vezi ikonica i u vezi sa igricom.Jos jednom se zahvaljujem svima na pruzenoj pomoci i savetima,cujemo se kad bude bilo novih problema,a nadam se da ih nece biti toliko.Pozzzzzzzzz!