[ degojs @ 09.06.2006. 20:18 ] @
Citat:
The tax authority in Lower Saxony, Germany, is migrating 12,000 desktops to Suse Linux and the open-source KDE desktop. The project is "one of the most important in the history of IT" at the office, according to the regional tax office in Hannover. The systems are moving from Sun Microsystems' Solaris x86 version 8, which the organization has been running since 2002.

http://news.com.com/German+tax...44_3-6082181.html?tag=nefd.hed

Mislili ste da je sa Windowsa, a? Šipak.

:)
[ Not now, John! @ 09.06.2006. 20:29 ] @
Možda još nisu čuli za Windows, inače bi sigurno uzeli Windows umjesto SuSE-a.
Ili čekaju Vistu.
[ MladenIsakovic @ 09.06.2006. 20:33 ] @
Citat:
Not now, John!:
Ili čekaju Vistu.

Biće da je ovo drugo
[ Dragi Tata @ 09.06.2006. 20:36 ] @
Javljam se sa tog istog SUSE-ta i mogu samo da im poželim sreću i dobre živce, hehehe...
[ z@re @ 09.06.2006. 22:26 ] @
Citat:

The systems are moving from Sun Microsystems' Solaris x86 version 8

Cek, cek, ovo su drzali na desktopu, x86 masinama? LOL
[ degojs @ 10.06.2006. 03:25 ] @
A stvarno je lakrdija: sa Solarisa na Linux :)))

[ Ivan Dimkovic @ 10.06.2006. 03:32 ] @
Citat:

Javljam se sa tog istog SUSE-ta i mogu samo da im poželim sreću i dobre živce, hehehe...

Fuckers.... sad ce da mi tax return kasni bar par godina, a i do sad nije bio bas najbrza stvar na svetu.

(ko god ima posla sa nemackim poreskim autoritetom zna o cemu pricam ;-)

Mogu da se kladim da su ovo uradili namerno kako bi vracanje poreza bilo jos bolniji i sporiji proces nego do sad - kakav bre windows, onda ne bi imali izgovor zasto odugovlace ;)

@Edit... a dobro je, u pitanju je Lower Saxony... not my state ... hvala bogu ;)
[ Reljam @ 10.06.2006. 04:38 ] @
Nisam znao da evropske drzave uopste podrzavaju povracaj poreze - mislio sam da samo mozes da im das, i da ti eventualno oni uzmu jos malo. :)
[ Ivan Dimkovic @ 10.06.2006. 05:05 ] @
O da... tax je evropskim drzavama ukodiran u DNK

Mozes da ga dobijes nazad, ali je jednostavnije doktorirati na Harvardu ;)

Uzgred... PDV tax return za strance je normalna stvar u EU.. u USA pre par meseci... nisam uspeo da dobijem svojih 9% nazad (koje mislim da mi je State of Nevada tj. hebeni Circuit City uzeo bespravno) - na aerodromu su se svi pravili mutavi i neobavesteni dok neko nije rekao da ujka Sem ne daje porez strancima nazad ;)
[ z@re @ 10.06.2006. 16:49 ] @
Pa mora ujka Sam odnekud financirat svjetski terorizam koji provodi :)