[ Wiz@rd @ 10.06.2006. 20:18 ] @
| Potrebno mi je da postavim swf fajl, sa muzikom u pozadini,i jednim kontrolom (play i stop).Pronasao sam neki mp3 to swf konvertor i to je OK.
Sajt mi je u html-u.Kako da postavim flash (muziku), da kad se prebacim na drugu stranu sajta one ne prekida i ne pocinje ponovo ispocetka tj.da ide kontinualno bez obzira na to sto se "krecem" po sajtu. |
[ kelja @ 10.06.2006. 20:25 ] @
Stavi flash file u jedan frame,a ostatak sajta u drugi;-)Ili napravi iframe sa flash fajlom u kom je background muzika...
[ Wiz@rd @ 10.06.2006. 21:55 ] @
Napravio sam poseban frame,ubacio u njega flash (muziku),pa sam postavio da taj frame bude sirine 1 pixel tako da se uopste ne vidi,sto mi odgovara.I to lepo radi.Da li je moguce da recimo nekom kontrolom postavljenom u radnom frame-u zaustavljam i pokrecem muziku(flash) koja se nalazi u posebnom frame-u.
[ kelja @ 10.06.2006. 23:57 ] @
Jeste.jeftina dosetka,ali radi...u fajlu 'music.html'je naravno flash sa muzikom.
[ Wiz@rd @ 11.06.2006. 10:01 ] @
Dobra ti je ta varijanta.
A da li moze da se odradi, ako postoje dva frame-a kako postaviti da se prvo kompletno ucita jedan pa tek onda drugi,nesto na foru pauze ucitavanja prvog dok se drugi kompletno ucita.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.