[ jagger @ 10.06.2006. 23:26 ] @
Hocu da sacuvam neke web strane sa neta. U njima su java appleti, kada odem na save as (web page complete) i kasnije otvorim nema appleta ili nece da se startuju. Sta da radim?
[ Deda_Mraz @ 11.06.2006. 14:56 ] @
Ako koristiš FF skini ext. za čuvanje stranica i ideš na full page save!
[ jagger @ 11.06.2006. 16:58 ] @
Citat:
Deda_Mraz: Ako koristiš FF skini ext.

nerazumem sta ti znaci?

sacuvam stranu i u IE6 i u Firefox - i otvorim preko IE i Firefox-a i nece
u Java consoli (Java Plug-in 1.5.0_01 Using JRE version 1.5.0_01 Java HotSpot(TM) Client VM) mi napise sledece

Code:

java.lang.NoClassDefFoundError: WestPanel
    at java.lang.Class.getDeclaredConstructors0(Native Method)
    at java.lang.Class.privateGetDeclaredConstructors(Unknown Source)
    at java.lang.Class.getConstructor0(Unknown Source)
    at java.lang.Class.newInstance0(Unknown Source)
    at java.lang.Class.newInstance(Unknown Source)
    at sun.applet.AppletPanel.createApplet(Unknown Source)
    at sun.plugin.AppletViewer.createApplet(Unknown Source)
    at sun.applet.AppletPanel.runLoader(Unknown Source)
    at sun.applet.AppletPanel.run(Unknown Source)
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

hm ???
[ Deda_Mraz @ 11.06.2006. 17:06 ] @
FF je skraćenica o FireFox-a

BTW ajde daj link može i na PP od te web stranice da pokušam ja da je sačuvam, možda je problem neke druge prirode...
[ Deda_Mraz @ 12.06.2006. 00:13 ] @
Da to odgovorim ovde a ne preko PP, možda još nekome zatreba!
Onaj link što si mi dao sa Java aplikacijom, pokušao sam da snimim i zaista neće da sačuva i Java skriptu.
Extenzija za FF je ScrapBook, ona ima opciju da sačuva java apliakcije, ali ipak ni sa njom ne radi.

Kasnije sam potražio neke linkove na gulgetu i nisam ništa našao za tvoj problem..

Izgleda da ćeš morati da pričekaš malo sa čuvanjem te stranice.

P.S. Možda bi ejdnio rešenje bilo da skineš neke ogromne programe za čuvanje kompletnih web sajtova, pa nekako da namestiš da ti skine samo jedanu stranicu...?
[ sasa_vu @ 12.06.2006. 00:38 ] @
Koliko ja znam o apletima ( sto i nije puno, sa njima nisam radio :-)), oni se izvrsavaju sa serverske strane i imaju po defaultu ogranicenja da ne mogu da se snimaju na hard klijenta( sto je uradjeno iz bezbednosnih razloga ).
E sad, da li to moze nekako da se zaobidje, to ne znam.
[ jagger @ 12.06.2006. 15:47 ] @
Pokusao sam da skinem ceo sadrzaj sa servera pomocu programa Teleport pro, i skine sve i class fajlove ali nece da se startuje java applet, dok je kod asistenta na faksu na njegovom racunaru radilo sa hard diska
za one koje interesuje to je link
http://lectureonline.cl.msu.edu/~mmp/applist/applets.htm
Ima li neko ideju?
Kako da startujem sam java applet bez browsera?
[ Deda_Mraz @ 12.06.2006. 17:39 ] @
Pa pazi Java VM ti je mali program koji ti omogućava da na internetu pregledavaš sajtove ili aplikacije pisane u Java kodu, to si verovatno i sam znao.
Idi na start pa na apliakcije i otvori konzolu Java runtime, bar je tako kod mene po default-u instalirana! Ali opet ne kapiram šta će ti da otvoriš sam program i podešavanja za Javu!?
[ neddim @ 15.06.2006. 22:54 ] @

Simply: Sinkronizuje cijelu stranicu.

Internet Explorer > Tools > Syncornize

Ukoliko naravno koristis IE.

Kod mene funckionise, samo se ubijes dok odradi sinkro!!!

Poz
[ nemanja1234 @ 25.08.2007. 17:18 ] @
I ja bi hteo da sacuvam stranu sa java aplikacijama (ili makar samo te aplikacije) ali nikako ne uspevam. Probao sam preko internet explorera, a isao sam i na synhronize, i preko Mozile firefox, ali nista nije uspelo. Da li neko zna kako to mogu da uradim?