[ RastkoKiki @ 12.06.2006. 12:01 ] @
Da li mogu da se upisuju fajlovi sa racunara na memorijsku karticu na Canon a430 odnosno da li moze da se koristi kao prenosivi hard disk. |
[ RastkoKiki @ 12.06.2006. 12:01 ] @
[ Abdee @ 12.06.2006. 13:17 ] @
Ne.
I stvarno bre ne razumem ljudi zasto zelite da fotoaparate koristite kao prenosne diskove, web kamere, sexualna pomagala i sl. Flash diskovi kostaju ~15EUR, manji su , ne treba kabl i sl. [ RastkoKiki @ 12.06.2006. 19:23 ] @
Citat: Abdee: Ne. I stvarno bre ne razumem ljudi zasto zelite da fotoaparate koristite kao prenosne diskove, web kamere, sexualna pomagala i sl. Flash diskovi kostaju ~15EUR, manji su , ne treba kabl i sl. Moja blic memorijska kartica je od dva gygabuta pa sam hteo da Vas pitam postoji li neki nacin, posto je moj usb od 16megabita (ima i kabl uz njega koji mi odgovara do pola posto je sa druge strane veliki dzek - zenski, a uz aparat mali-muski, pa sam mislio da li moze da se nadje adapter muski mali <- zenski veliki dzek zbog lakse prenosivosti istog) da se iskoristi za prenos podataka (slike, dokumenti...) posto aparat obicno nosim uvek sa sobom, a usb obicno zaboravljam pozadi u racunaru. Ako je bilo ko uspeo da iskoristi canon a430 za prenos podataka ako moze da mi se javi na forumu. Unapred zahvalan na pomoci. [ crnibombarder @ 12.06.2006. 20:06 ] @
Bolje potrazi USB flas adapter koji koristi SD/MMC kartice i nije skup,dobices USB flash kapaciteta kartice u foto-aparatu.
Mislim da ces lako shvatiti gde da nadjes ;-) [ calexx @ 12.06.2006. 20:10 ] @
Upravo ovako, ja imam fleš 512MB koji je i čitač SD/MMC kartica pa mi nije problem da karticu koristim bilo u aparatu, telefonu, flešu ... jedino je potrebno da ne zaboravljaš taj fleš. ;)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|