[ gorancir @ 12.06.2006. 20:44 ] @
Poštovani forumaši,

Pred vama je prva prava berza nekretnina svih agencija u Srbiji.
Nastojali smo da napravimo krajnje jednostavnu, interaktivnu i korisnu berzu nekretnina bez dosadnih reklama.

Na serveru je probna verzija sajta, nakon vaših sugestija ubacićemo sve privatne i oglase svih agencija sa kojima smo sklopili ugovore.

Pretraživanje radi po principu: prvo oglasi sa slikom, pa zatim tekstualni oglasi po upitima.
Ažuriranje je 4 x dnevno.

Goran Ćirković,
Urednik sajta

[Ovu poruku je menjao gorancir dana 12.06.2006. u 22:55 GMT+1]
[ WawaHOO! @ 12.06.2006. 21:00 ] @
Pozdrav!

Sajt je zaista lepo osmisljen, kao sto kazes jednostavno ali korisno. Mozda bi mogao da na naslovnu ubacis npr. prikaz poslednjih 10 oglasa ili tako nesto, da bi ljudi videli da se sajt redovno menja, ovako kada god posete sajt vide istu stranu a u stvari dodat je veliki broj oglasa. To je moje misljenje...
[ gorancir @ 12.06.2006. 21:23 ] @
Baner sa datumom se menja svakog dana. Isto tako, ažuriranje će zaista biti 4 x dnevno, imamo veliki broj agencija saradnika. Takođe, očekujemo veliki broj privatnih oglasa.

Poverenje će se izgraditi, to je sasvim sigurno.

Hvala na komentaru!
[ Ivan.Markovic @ 12.06.2006. 23:35 ] @
Na prvi pogled je ok, ali imas dosta propusta sto se tice kodiranja stranica, tj imas dosta security propusta. Da ne sirim detalje ovde ako zelis mozes da me kontaktiras za pocetak na pp ili email.
[ Ivan.Markovic @ 13.06.2006. 09:28 ] @
@gorancir
Zbog "ogranicenja" foruma nisam u mogucnosti da ti odgovorim na pp, ostavi mi email pa cu ja tebe da kontaktiram.
[ gorancir @ 21.06.2006. 00:28 ] @
1. Urađena je dopuna aplikacije (pretraživanje - nekretnine možete birati na svakoj strani rezultata pretrage).

2. Urađen je redizajn sajta.

3. Počinjemo sa radom za 10-ak dana...
[ dragancesu @ 21.06.2006. 10:51 ] @
Pogledaj taj deo sa pretragom malo ti je bezveze. Kad ne nadje nista ipak napise "Sledeca strana >" , zar nije logicnije da pise "Nema nista, probajte s drugim upitom"
[ gorancir @ 23.06.2006. 13:58 ] @
OK, to nisam primetio... Nece se desiti da nema...
[ 0pavlov @ 01.07.2006. 09:43 ] @
pozdrav, komsija

samo napred evo vidis sta ljudi misle - imas jaaaako malo propusta i to zanemarljivih

svako dobro,
tvoj komsija.

PS: jesi procitao onaj bukvar? ;P