[ wapkralj @ 13.06.2006. 23:54 ] @
Slabo se razumijem u ovo odma da se zna,tako mozda sam pogresno formuliso pitanje ali mislim da cete znat o cemu se radi.Ovako imam jedno pitanje ,kako da u svim php fajlovima onim u root direkotriju phpbb foruma
znaci fajlovi index.php;posting.php;profile.php itd,namjestim da kad se ocita odredjeni template,recimo template "test" kad se ocita sad da ja tom odredjenom templateu "test" dodam header?preko cega,ako neko moze da napise kako tacno.I moze li se onda taj template postavit kao default?I to mi treba
[ wapkralj @ 14.06.2006. 13:33 ] @
Jeli zna iko ? Ajde pomozite
[ wapkralj @ 15.06.2006. 13:13 ] @
ajde mora neko znati! znam nesto da mora biti u vezi cookies ,ali kako postavit,dajte mi samo za jedan primjer valjda je i za ostale isto!
[ wapkralj @ 19.06.2006. 19:53 ] @
O hvala vam puno,a nemorate se vise ovako naprezat da pomognete,najbolje cutat....pomogao mi je jedan jedini covjek,koji inace jedva ima vremena za sebe....
[ markalauskas @ 19.06.2006. 22:31 ] @
pa reci coveku da dodje na forum da podeli znanje :)... kad nadje vremena :)
[ wapkralj @ 19.06.2006. 22:51 ] @
tu je covjek vec na forumu registrovan odavno :D samo nema puno vremena ,nije ovdje dolazio pa nije vidio
[ misk0 @ 20.06.2006. 08:30 ] @
A jesi razmisljao o tome da procitas uputstva na phpbb.com sajtu? Imaju za sve uputstva, za izmjenu template-a, za izradu novog, koristenje defaultnog i novo instaliranog, za skidanje novih... Sve dobri ljudi napisali, samo procitaj malo.
[ wapkralj @ 20.06.2006. 23:40 ] @
jesam ,sve sam trazio i raspitivao,ali posto ovog template nema, postoji samo mod,ne postoji kao "zvanicni" nego ga je ovaj isti tip preradio iz drugog ,e to je onda druga stvar....
Hvala dobrim ljudima....