[ burex @ 14.06.2006. 21:10 ] @
U pitanju je Nokia 6630. Petljao sam se sa GnuBox-om neko vreme dok nisam odustao (jer sam tek kasnije video da ne podržava USB konekciju na PC). Pre nego što sam ga uninstalirao, jedva sam uspeo da se izborim sa GnuBox-ovim čudnim interfejsom i povratio sam svoju default GPRS konekciju. Jedno vreme je sve OK radilo, dok mi nije browser počeo da prikazuje poruku "Web: Unable to perform operation" pri svakom pokušaju otvaranja neke stranice. (pauze nema, poruka se odmah prikaže kada izaberem "Open")

Kao DefaultAccessPoint je postavljen MTS (parametri su u redu, mada ne verujem da to čak ima neke veze pošto browser ni ne stigne da se konektuje putem GPRS-a, već odmah prikaže gore pomenutu poruku). Da pređem na pitanja... Da li je ovo povezan problem sa GnuBox-om ili ne? Gde se nalaze conf. fajlovi za default browser na N6630? (možda, ako ih izbrišem, ili prebacim iste sa drugog telefona, proradi) Probao sam da formatiram telefon, ali sam u njega učitao prethodno napravljeni backup uz pomoć PCSuite-a. Da li da ponovo probam format telefona, ali bez backup-a? (da budem iskren, koristim telefon poprilično, i na njemu imam dosta važnih podataka, pa mi nije baš lako da ga formatiram tako često, i to bez backup-a)
[ burex @ 30.06.2006. 21:35 ] @
Evo, da sam sebi odgovorim na pitanje... Problem nije pravio GnuBox, vec Symbian AllInOne pack - program koji mi je trebao da bih pokrenuo nGage igre na svom telefonu. Kada sam ga uninstalirao, sve je proradilo iz prve! (AllInOne je bio smesten na Mem. kartici, pa, ocigledno, uzastopno formatiranje telefona nije ni malo pomoglo)