[ Deda_Mraz @ 16.06.2006. 18:17 ] @
http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/5085444.stm Ode nam Win u penziju ![]() |
[ Deda_Mraz @ 16.06.2006. 18:17 ] @
[ xtraya @ 16.06.2006. 18:47 ] @
uh,nesto je oronuo u licu
[ Nibble @ 16.06.2006. 18:57 ] @
Citat: Nece valjda :) [ Deda_Mraz @ 16.06.2006. 19:08 ] @
Šta će umorio se čovek od milijarde dolara :)
[ degojs @ 16.06.2006. 19:14 ] @
Citat: uh,nesto je oronuo u licu Zbog linuxa verovatno.. [ Not now, John! @ 16.06.2006. 19:58 ] @
Zaslužio je čovjek penziju, nema šta.
[ Ivan Dimkovic @ 16.06.2006. 20:04 ] @
Microsoft je ovom najavom - i nikakvom promenom na berzi pokazao da je vrlo ozbiljna kompanija koja ne zavisi od jedne generacije menadzera.
Citat: Ray Ozzie, a much-respected veteran of the software industry who joined Microsoft just last year, will take over Mr Gates's crucial role as chief software architect. Working for the next two years alongside the company founder, he will be able to promise continuity to Microsoft's most important customers - the many IT buyers in the corporate sector, most of whom remain suspicious of rival operating systems such as Linux or Apple's Mac OS or productivity software such as Open Office. Craig Mundie, the man behind many of Microsoft's mobile computing solutions, will take on Mr Gates's role in leading the company's research and strategy efforts. Microsoft's share price said it all: it barely moved after the announcement was made. Odabir nove generacije pokazuje u kom smeru ce MSFT ici u buducnosti. [ MladenIsakovic @ 16.06.2006. 20:16 ] @
Ode u humanitarce, čovek. Možda nema veze sa ovim slučajem, ali mi na pamet pade ona stara izreka da pacovi prvi napuštaju brod koji tone
![]() [ Not now, John! @ 16.06.2006. 20:45 ] @
Citat: Ivan Dimkovic: nikakvom promenom na berzi... Ima do njegovog odlaska još dvije godine. Rano je za promjene na berzi. ![]() BTW, veoma poštujem to što više od polovine svoje love daje u dobrotvorne svrhe. RESTEKP! [ z@re @ 17.06.2006. 00:14 ] @
Ajd ajd, neka ga...
[ Deda_Mraz @ 17.06.2006. 15:37 ] @
Citat: Not now, John!: BTW, veoma poštujem to što više od polovine svoje love daje u dobrotvorne svrhe. Najjača slika koju sam video, kada su se on i njegova žena slikali ispred nekog instituta u Africi kojem su donirali ček na tačno 700.000.000 $ ![]() Oni onako nasmejani a ovi iz instituta šlogove doživljavaju! [ tdjokic @ 17.06.2006. 16:25 ] @
A odakle njemu tolike pare?
[ mrkidivx @ 17.06.2006. 16:30 ] @
Štedeo u našim bankama
![]() [ tdjokic @ 17.06.2006. 17:14 ] @
Citat: mrkidivx: Štedeo u našim bankama ;) "A ostalo - resice se!" [ Zoran Rodic @ 17.06.2006. 22:45 ] @
teletabi pa pa
[ Deda_Mraz @ 17.06.2006. 22:45 ] @
[ Pharos @ 18.06.2006. 22:28 ] @
Citat: Deda_Mraz: Najjača slika koju sam video, kada su se on i njegova žena slikali ispred nekog instituta u Africi kojem su donirali ček na tačno 700.000.000 $ :D Aj ne preteruj [ cynique @ 19.06.2006. 20:23 ] @
Čini se da Billy cilja na Nobela za mir:
http://www.latimes.com/busines...52.story?coll=la-home-business Ova mu odluka može samo pomoći u tom cilju :) [ MladenIsakovic @ 19.06.2006. 22:22 ] @
Mene samo interesuje čime bi on to zaslužio Nobelovu nagradu za mir??
Da ne budem pogrešno shvaćen, ne mislim ja da je on delovao protiv mira u svetu, ali šta je uradio za mir u svetu? Mislim, Nobelovu nagradu je trebao dobiti i Bil Klinton (ne sećam se da li je ili nije dobio, znam da je bio predlagan), što je jedan od najvećih cinizama poznat čovečanstvu, tako da me ne bi pogodilo da Gejts dobije tu nagradu, on bar nije vodio ratove, ali me samo zanima, na osnovu čega? Mislim da bi nagrada za humanost bila prikladnija, ako postoji, nisam upoznat sa time ![]() [ Nedeljko @ 21.06.2006. 09:46 ] @
Za Nobelovu nagradu za mir su bili zvanično nominovani i Adolf Hitler i Josip Broz, ali je nijedan od njih dvojice nije dobio.
[ Ivan Dimkovic @ 21.06.2006. 09:56 ] @
Citat: Mislim, Nobelovu nagradu je trebao dobiti i Bil Klinton (ne sećam se da li je ili nije dobio, znam da je bio predlagan), što je jedan od najvećih cinizama poznat Sto se Klintona tice - on je (mozda) bio predlozen ali svakako daleko od dobijanja - Nobelovu nagradu bi Klinton eventualno dobio da je mirovni proces na bliskom istoku uspeo a, kao sto znamo - nije, pa samim tim nista ni od toga... eventualno je imao sanse da je aplicirao pre nego sto je cela stvar otisla dodjavola ;-)) Nema tu sta cinicno - pravila za nominaciju za Nobelovu nagradu: Citat: Unlike the other Nobel Prizes, the Nobel Peace Prize may be awarded to persons or organizations that are in the process of resolving an issue, or creating world peace rather than upon the resolution of the issue. Since the prize can be given to individuals involved in ongoing peace processes, some of the awards now appear, with hindsight, questionable, particularly when those processes failed to bear lasting fruit. For example, the awards given to Theodore Roosevelt, Yasser Arafat, Lê Ðức Thọ, and Henry Kissinger were particularly controversial and criticized; the latter prompted two dissenting committee members to resign [3]. The Nobel Committee has also received criticism from right-wing groups who see their decisions as guided by an apparent left-wing bias. Kao sto se vidi iz liste: http://en.wikipedia.org/wiki/Nobel_Peace_Prize -> ima dobitnika i iz humanitarnog polja (Majka Tereza, Lekari bez granca) - tako da Gates ima solidne sanse ako uradi to sto je zamislio. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|