[ nes_nesone @ 17.06.2006. 11:39 ] @
Pre neki dan mi rece drugar da postoji program koji bi mogao da uveca brzinu konekcije.Npr:koristim wireless i imam protok 128k,sa tim njegovim programom bih mogao da dignem brzinu na 256k,ali pametnjakovic je zaboravio ime.Jel program zaista postoji,i kako se zove?
[ Milan Gligorijevic @ 17.06.2006. 11:45 ] @
NE. Maksimum 128/8=16Kb/s mozes da skidas sa tvojom konekcijom. To je u praksi uvek manje, postoje razni download manageri koji mogu malo da ubrzaju download ali duplo ne.
[ Milan Gligorijevic @ 17.06.2006. 11:59 ] @
Evo i jedne teme o tome
http://www.elitesecurity.org/tema/29701
[ nes_nesone @ 17.06.2006. 12:01 ] @
Drugar me je pitao u fazonu...'jel znash da postoji program sa kojim ces krekovati vezu i podignuti na koliko hocesh...'
Znaci mislio je na neki program za krekovanje mikrotika ili kako vec...
[ easyyu @ 18.06.2006. 01:52 ] @
Postoji..mozes sa kerio winroute firewall-om...Sta on zapravo radi?Napravis dve konekcije sa istim username-om i pustis da dial-uje istovremeno..i to mnooooogo puta!Jednom ce te server pustiti unutra(imaces dve konekcije,obe sa tvojim username-om),sto znaci da ne krades net ni od koga vec sam od sebe,odnosno od provajdera..Jedna konekcija ima i upload i download dok druga iskljucivo download.Ovo je moguce uraditi iskljucivo samo ukoliko se konekcija ostvaruje sa pppoe protokolom(valjda je protokol),ali naravno administratori to vide u log-u na serveru,tako da ces za koji dan dobiti crveni karton od njih,kao sto sam i ja! :)
U tom smislu,sto ti je drugar rekao,ne postoji program,jer bi svi to koristili,posebno oni koji koriste flat wireless!Pa zar ne?
[ robocop @ 01.07.2006. 16:21 ] @
Prijatelju,
Evo ja imam adsl-basic u holandiju.
Pito sam nekih ljudi dali mogu da jos podignem svoju brzinu.
oni su mi rekli da bi mogao da uzmem drugo mreznu karticu od 10/100/1000 mbit.
Ali to nevredi, jedino ako radis sa 2 ili 3 pc-a znaci da bi hteo da prenes brzo data.
Ali za brziju internet konekciju bolje uzmi skuplju pretplatu.