[ Dejan_ @ 02.01.2003. 19:50 ] @
Koliko bi naplatili da ste vi radili dizajn ovog sajta i šta vam se ne dopada na njemu?

www.srbijauzivo.co.yu
[ degojs @ 02.01.2003. 19:59 ] @
Koji ce ti djavo vreme po Griniču na sajtu 'Srbija uživo'?

[ iNCUBUs @ 03.01.2003. 00:42 ] @
Iskreno, uopšte mi se ne svidja.
Boje su jako loše odabrane i prva stranica je prenatrpana informacijama.

Da sam na tvom mestu, radio bih kompletan redizajn.
[ factor @ 03.01.2003. 01:28 ] @
Sajt nema nikakav dizajn, samo tabele sa bojama. I nije optimizovana na 800x600. Širina tabele treba da bude 760, a ne 800 px.
[ veljaradenkovic @ 03.01.2003. 02:30 ] @
Sto se mene tice dizajn i jos jednom dizajn je u potpunosti u skladu sa namenom sajta.
Zamerio bih ti ovu zelenu prejaka je.
I naravno, ko sto covek rece, sirinu tabele.
[ mikis @ 03.01.2003. 03:22 ] @
Inače začuđujuća je i verovatno potpuno koincidentna sličnost između logoa ovog sajta i logoa malo poznate američke firme eBay ;)
[ Trunks @ 03.01.2003. 04:46 ] @
Dizajna praktično i nema. Suve informacije u još suvljem layout-u.
Treba tu malo šminke. I daj tekstu prostora, da „može da diše”. ;)
[ Dejan_ @ 03.01.2003. 15:06 ] @
Citat:
degojs:
Koji ce ti djavo vreme po Griniču na sajtu 'Srbija uživo'?

Stalno sam ulogovan pa sam prevideo to da podesim i za goste. Sad bi trebalo da je OK.

Citat:
mikis:
Inače začuđujuća je i verovatno potpuno koincidentna sličnost između logoa ovog sajta i logoa malo poznate američke firme eBay ;)

Verovao ili ne, logo je radio moj kum koji nije video e-bay logo dok mu nisam uporedio. Meni je trebao hitno logo pa sam taj i ostavio.

Hvala svima, videcu posle praznika sta mogu da sredim.
[ ||NeX|| @ 05.01.2003. 02:08 ] @
Koliko?
20€ max.

Malo crnog humora.
[ milanovic @ 06.01.2003. 05:59 ] @
nemoj dase naljutis, i ja sam to radio

kada krades dizajn sa stranih sajtova, to nikada ne ispadne lepo, od jedne lepe koncepcije napravis papazjaniju.

pretpostavljam da si ovo debelo naplatio, i to je ok, deri ako mozes,

realno zbog skriptova, koje opet mozes da ukrades, zbog foruma, koji nisam proverio i zbog jos par sitnih zezalica, koje si opet mogao da ukrades i prilagodis, sveovo vredi oko 500 evra, cena iz inostranstva, obzirom da je tamo obican dizajn 1000 evra, znaci da ovo tvoje ne vredi nista.

u srbiji vredi onoliko koliko nekog zeznes

e sad ako si sam radio sve skriptove, slucajno ih odradio isto kao na gomili mesta, ebay logo takodje, samu koncepciju sajta takodje, onda mogu da ti cestitam na dobrom poslu i ulozenom trudu.
[ formeye @ 06.01.2003. 12:54 ] @
Previse sareno i zastarelo (ne mislim na to sto nema flasha jer ga ne podnosim, nego previse lici na sajtove od pre 5 godina)

p.s. Upravo sam primetio i da ima Flasha (?!)
[ Radovan__III @ 14.09.2004. 19:10 ] @
Citat:
Dizajna praktično i nema.

kao sto rece ......