[ DJuzla @ 17.06.2006. 17:37 ] @
Odmah bih da se izvinim moderatorima ako sam pogrijesio podforum,pa neka ga oni u tom slucaju premjeste gdje bi trebalo. imam problem sa ucitavanjem ghost image fajla.napravio sam ga u norton ghost 9.0 i napravio se ok,narezao sam ga na dvd plocu,i sad kad mi je komp zabudalio ocu da ga restore-ujem,ali tu mi se javlja problem.ja odem na ono "recover my computer" i ide onaj progress,i izbaca mi upozorenje kao da ne moze da se proces odvija dok je windows aktivan,i kaze mi da restartujem komp i da ubacim "norton recovery disk" (koji ja ustvari nemam).i ja restartujem komp i ocekujem da mi se pojavi ono booting from cd ,ali nista.u biosu je inace podeseno da je prva jedinica za bootovanje cd (odnosno dvd). ja sam skinuo sa neta neki "norton recovery disk" i narezao sam ga na rw cd ali pri startup-u se isto nista ne pojavljuje. ekstenzija tog image fajla mi je .v2i i ima li veze sto ocu ghost da podignem sa dvd ploce,odnosno sto ga ne podizem sa npr druge particije? (inache mi nije problem da ponovo instaliram windows,ali na tom image-u mi se nalazi licenciran windows,drajveri i ostali programi za moj lap top,kome je broj registracija istekla,tako da ako bih sad ponovo instalirao windows,morao bih da zovem predstavnistvo microsofta i da se kutaramo sa nekim brojevima..) inache,stric mi je skoro dao setupove od dva norton ghosta,jedan je norton ghost 10,a drugi je norton ghost 2003.i on mi rece da ekstenzija image fajlova koje je napravio sa 2003 lagano nije ista sa image-ima koji su napravljeni sa desetkom.inache njemu to sve lagano radi sa 2003,ali ja to tada nisam znao pa sam image napravio sa norton 9.0,a sad taj image ne mogu da bootujem ni sa norton ghostom ni 9.0 ni 10.0 izludjeh... ima li ko iskustva sa ovim i zna li ko sto da cinim? zahvaljujem! |