[ katarina1008 @ 17.06.2006. 18:40 ] @
Ovo je moj trenutni sajt ( www.new-zenith.com ) koji nicemu nevredi,trazim osobu koja bi mogla da izmeni neke stvari ako je to uopste moguce,ili da se napravi nov...naravo u flash formatu...
Mnoge opcije nerade dobro,kao npr registracija korisnika...nemam mogucnost promene pesama kao administrator..itd..
Placam na western union..
I da ne zaboravim ako usput neko moze otprilike da mi kaze koliko moze da vredi jedan ovakav sajt...
Unapred zahvalna...
[ katarina1008 @ 19.06.2006. 02:53 ] @
Obicno na svaku temu koju postavim dobijem odgovor za vrlo kratko vreme,prosao je jedan dan i nista ... cudno ... :D:D:D
[ milantrax2005 @ 19.06.2006. 12:09 ] @
Postuj ovu temu u berzi poslova

http://www.elitesecurity.org/forum/28

A ova neka ostane ovde...
[ Boris Stevanovic @ 22.06.2006. 14:56 ] @
A sta konkretno treba da se promeni ? Daj malo detalja pa mozda i dobijes konkretan odgovor.
[ Ladno pivce @ 28.07.2006. 01:28 ] @
Kao prvo sajt je nekoizistentan. Ako ste želeli da bude u flash'u ulazna stranica je nepotrebna na takav način.
Drugo, ne shvatam princip gornjeg frejma koji je više neka vrsta banera nego funkcionalnog dela stranice.
Trece, sajt u Flashu daje više mogućnosti nego što vam je to neko uradio mada je postavka same stranice racionalna.
Na kraju, lično nisam pobornik mešanja delova običnog HTMLa i Flasha na ovakav način.
Što se tiče vrednosti (para) ne zaboravi da Kinezi mecečno rade za 50$ a npr. Nemci za 2000 evra. Da ti neko iz Srbije uradi sajt koštalo bi min 300 ev + 50 ev svaki update.

eto ako sam ti pomogao