[ TARMI @ 17.06.2006. 21:32 ] @
Imam ovu poruku ShowMessage(sPlaySign + ' - Pobedjuje!'); i kako ja sad tu da smestim smajlija-da kada se prikaze message box sa porukom 'pobedjuje' da stoji smajli??!! Valjda sam bio jasan! |
[ TARMI @ 17.06.2006. 21:32 ] @
[ savkic @ 18.06.2006. 00:41 ] @
> Imam ovu poruku ShowMessage(sPlaySign + ' - Pobedjuje!');
> i kako ja sad tu da smestim smajlija-da kada se prikaze message box sa porukom 'pobedjuje' da stoji smajli??!! Valjda sam bio jasan! Nisi. Pretpostaviću da želiš prikazati custom ikonicu u poruci, možeš napraviti svoju dijalog formu, koristiti WinApi funkciju MessageBoxIndirect ili Delphievu CreateMessageDlg npr: Code: var dlg: TForm; Image: TImage; begin dlg := CreateMessageDialog('Proba', mtInformation, [mbOk]); Image := TImage(dlg.FindComponent('Image')); Image.Picture.LoadFromFile('Proba.ICO'); dlg.ShowModal; end; [ Nemanja Avramović @ 18.06.2006. 19:26 ] @
Ili jednostavno stavi ShowMessage(sPlaySign + ' - Pobedjuje! ;)');
:) A možeš i sam da praviš prozorče pa da ga prikazuješ sa showmodal. Tako možeš da ga središ baš kako hoćeš. Verujem da može da se sredi default prozor i ovako, preko koda, ali... :) Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|