[ kelja @ 18.06.2006. 15:39 ] @
| Koristim Operu 8.0...i prvi put sam koristio sesije...Radi se o skriptici koja salje mail na adresu koju odredjuje korisnik klikom na jedno od dugmadi 'contact'...Ima ih oko 20 na strani.Znaci klikom korisnik otvata klasicnu contact form stranu ,a vrednost varijable '$to' prenosi se pomocu sesija.Hidden fields ne dolaze u obzir(ne zelim da se mail vidi),kukiji takodje,imam resenje sa bazom i ovo sa sesijom...Medjutim-to resenje sa sesijom ne funkcionise u operi-skript odradi redirekciju na error page(ne salje mail).U prilogu saljem kod(resenje pomocu baze je iskomentarisano)...Unapred hvala! |
[ w3bl0rd @ 19.06.2006. 12:12 ] @
ovako na brzinu koliko sam pogledao čini mi se da si radio kao da je u pitanju register globals na on varijabli pristupaš sa $_SESSION["to"]
a ne $to....
[ kelja @ 19.06.2006. 17:45 ] @
Hm...hvala na pokusaju ali cini se da to nije to...Evo malo sam procistio kod.Radi u IE,u netscape-u,u FF,ali u Operi 8.00NE!
Ne salje mail,dakle odradi redirekciju na error stranu...
[ w3bl0rd @ 19.06.2006. 21:55 ] @
da nemaš na operi zabranjeno postavljanja cookiea? tako da se session cookie nemože postaviti jer php nema nikakve veze sa browserom...
[ kelja @ 20.06.2006. 06:50 ] @
Pretpostavljam da je to bilo u pitanju...Instalirao sam novu Operu(nisam menjao default podesavanja) i sada sve radi.Hvala!
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.