[ ProfesorX @ 18.06.2006. 21:32 ] @
| Imam kablovski internet preko SBB-a i sve je islo super dok nisam reinstalirao OS. Posle toga se javila jedna cudna stvar. Naime sad sam non-stop konektovan na net, tj. nema sanse da kad sa desnim klikom odem na DISABLE nece da to i uradi nego mi ispise:
"It is not possible to disable the connectionat this time. This connection may be using one or more protocols that do not support Plug-N-Play, or it may have been initiated by another user or the system account."
Jedini protokol koji je aktivan je TCP/IP, nemam nijednog User-a sem mene a kamoli Account-a.
Hvala Vam unapred za bilo kakvu pomoc. |
[ Marcony @ 19.06.2006. 00:07 ] @
Mozes da ga iskljucis preko Device Managera.
[ ProfesorX @ 19.06.2006. 15:52 ] @
OK to. Ali dosad sam mogao i desnim klikom na dva kompjutera u system tray-u pa na opciju disable, a sad to vise nije moguce.
[ ivanknezovic @ 20.06.2006. 13:58 ] @
Kad si reinstalirao OS jesi kreirao mozda za sebe usera sa ogranicenim pravima???
[ ProfesorX @ 20.06.2006. 14:58 ] @
Nisam. Na mom racunaru je jedan user tj. samo jedan nalog i to administratorski.
[ bisenic @ 21.06.2006. 15:48 ] @
Mozda driveri od te mrezne?ili startup?
[ someone_bl @ 22.06.2006. 07:30 ] @
Ti druze imas viruscinu kao kuca.... obrati paznju na to ...
U komandnoj liniju kucaj netstat -an i vidi koliko ti konekcija islistava, i da li je svaki put port ili ip razlicit za jedan broj.....
[ kumkat @ 22.06.2006. 12:22 ] @
Citat:
someone_bl: Ti druze imas viruscinu kao kuca.... obrati paznju na to ... .
Nemora da znaci, meni se isto desavalo koda sam pored TCP/IP protokola dodao SNMP.... Tako da mozda imas instaliran neki protokol koji moze da se iskljuci tek nakon restarta. Proveri da nije to....
[ plesac @ 29.05.2007. 17:09 ] @
Ja imam ptt kablovski modem,spojen preko mrezne karte.Probao sam sve sa ovog foruma i ostalih npr.
http://www.chicagotech.net/troubleshooting/disablenic.htm zatim
http://forums.linksys.com/link...ss_Adapters&message.id=377 ali problem je ostao.probao sam i da modem prikljucim preko usb-a ali ista stvar, ako ga ne iskljucim u device menageru nonstop ukljucen.Posto sam bio stalno na netu updatevo driver mrezne karte(propertis update driver) on je nesto radio i eto problema nema vise.Te stoga probajte da update a ako nece reinstalirajte driver.Toliko od mene.pozz
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.