[ kgman83 @ 20.06.2006. 00:10 ] @
Imam bezicni tel. marke NIPPON NP 308 kupljen je u Bugarskoj.
Ali nesto nece da radi tj. da nadje mrezu kao da bi trebao da se dekordira.
Sta da radim?
[ the_jumper @ 20.06.2006. 00:13 ] @
ako imas jos neki tel,probaj da ih sve iskljucis(iz zida) samo taj da ostane ukljucen
[ the_jumper @ 20.06.2006. 00:16 ] @
p.s. i istekaj kabl iz kucista za modem.

ne salim se.
[ the_jumper @ 20.06.2006. 01:20 ] @
jel radi,ako ne radi javi mi na pp. da vidimo dalje
[ staticInt @ 20.06.2006. 01:44 ] @
Ok, sta ne radi, jer si probao uticnicu, da li slusalica nema napajanje, da li slusalica ne moze da komunicira sa bazom?
Moras prvo detaljno da objasnis sta tacno nije u redu?

Proveri baterije u slusalici, mozda nisi napunio slusalicu ako nisi znao prvi put kad ukacis taj telefon u struju moras da sacekas odredjeno vreme da se ta baterija na slusalici napuni, ocigledno je da ne mozes odmah da koristis bezicnu slusalicu jer nema napajanje...
[ kgman83 @ 20.06.2006. 01:56 ] @
Ljudi!!!!
Telefon je nov!
Linija do telefona je 100% u funkciji!
Uticnica je OK!
Baterija je napunjena bas koliko joj i treba, merio sam istrumentom!
BAs dosta se razumem u takvu tehniku, nisam "DUDUK"
Imam 2 bezicna tel. u kuci marke Panasonic, njih sam otkacio, ali ovaj nece da radi!
Oko kablova i baterija mi je sve u najboljme redu!
Ovu marku Neppon prvi put cujem u zivotu, tako da ne znam u cemu se radi!
Pomozite!
Unapred hvala
[ staticInt @ 20.06.2006. 02:19 ] @
Cek, da li taj telefon poseduje "spikerfon" na bazi ako tu radi sve ok a kad upalis slusalicu ne cuje se nista onda moze da bude problem ili do slusalice, t.j. do zvucnika u slusalici ili do konekcije izmedju slusalice i baze, proveri sve josh jednom a pogledaj i uputstvo ako si sve uradio kako treba a slusalica ne radi valjda imas garanciju, ako nemas jbg mozes da ga bacis u kantu ;)
[ buljko @ 20.06.2006. 09:40 ] @
Veliki broj novih telefona, pogotovu onih predvidjenih za rad sa vise slusalica, ima opciju prijavljivanja i registracije na bazu pa, proveri u uputstvu da li to ima i kako se odradjuje!
[ Horvat I @ 20.06.2006. 10:00 ] @
Dal je kod kupovine proveren rad?Meni se desilo da je pomesana baza i slusalica.Srecom i drugi kupac je vec stigao pa smo kompletirali