[ redondo72 @ 21.06.2006. 14:03 ] @
Pozdrav svima! Skinuo sam sa Interneta besplatan flash template. U pitanju je dinamicki flash site, kako se to moderno kaze. Pocetnik sam, ali sam napravio neki sajtic sa 4 html stranica, tako da znam linkovanje, i sl. U flah sablonu sam izmenio tekst i slike. Uplatio sam hosting i registrovao domen. Ostalo mi je da sajt uploadujem na server. Medjutim, ne znam kako da linkujem. Znam kako se linkuje u na primer Dreamweaver, ili u Pager Wizardu ( na besplatnom service-u). Proces je jednostavan, ali sam ja malo pametnija budala, pa naravno ne umem da linkujem na ovom gotovom tamplate-u. Konkretnom u folderima u kojima stoji tekst, promenio sam tekst, za svaku stranicu ponaosob, sto vazi i za slike. Tekst je u .txt ekstenziji, a slike u .jpg. Treba mi da kad neko strelicom dodje i klikne na rec OVDE, da automatski krene download. U pitanju je download kataloga koji je odradjen u Excelu. Takodje mi treba linkovanje, kada neko strelicom dodje na rec POSALJU PORUKU, posalje poruku na moj mail. Nadam se da Vas nisam zasmejao svojim pitanjima, ali eto... pocetnik sam... :) Ukoliko je neko rad da pomogne, bio bih mu veoma zahvalan. Lep pozdrav... R. |