[ R-Byter @ 22.06.2006. 11:25 ] @
Vrlo cudan problem. Naime, potrebno mi je bilo da u jednoj petlji provrtim sve datume izmedju pocetnog i krajnjeg koji zadam u formi. Na formi ih zadajem u formatu d-m-Y. E sad, oba konvertujem uz pomoc funkcije strtotime tako da za pocetni i krajnji datum imam vrednosti: Code: $EndDateCon = strtotime ($EndDateCon) + 86400; $StartDateUnix = strtotime ($StartDateCon); $EndDateUnix = $EndDateCon; Petlja izgleda ovako: Code: for ($iii=$StartDateUnix; $iii<$EndDateUnix; $iii = $iii + 86400) { ... } To mi je izgledalo sasvim dobro, listalo je sve datume u opsegu, sve dok nisam slucajno izabrao sledece datume: Code: $StartDateCon = "22-06-2005"; $EndDateCon = "22-06-2006"; Nema 26.marta 2006, tj.petlja ga preskace. Ide 25. pa 27?!?!?!?!?!?! Probavao sam period oko mesec dana pre i posle tog datuma i onda se 26.mart pojavljuje, ali za ovako veliki opseg on nestaje. Razmisljao sam da zovem Moldera i Skali da ovo rese, al racunam da ce ipak neko od vas ovde da mi kaze u cemu je fora. ![]() Hvala! |