[ IllusionNI @ 22.06.2006. 15:24 ] @
Hocje da mi postave PCM, (evo ih ispred kucje) prodaju mi prichu da mora da se postavi, to je "zashtitna kutija" jer kabli necje mocji da opstane (iskopali mi celu ulicu)... Neznam shta da im kazhem ? da li da ih pustim da stavljaju, ili da im kazhem da mi postave kabli bez kutije....

SHTA DA RADIM !!!???
[ mischo @ 23.06.2006. 12:49 ] @
Ako su već prekopali ulicu onda je logično da postavljaju nove kablove. Nije mi jasno zašto bi onda postavljali PCM?
[ subidubidu @ 23.06.2006. 19:24 ] @
Ako je podzemna mreza u pitanju, sigurno ti nece postaviti PCM,PGS i slicno
[ IllusionNI @ 26.06.2006. 23:52 ] @
pa zato shto mi onaj "kreten" rekao, kada sam ga pitao za pcm, kazhe "pa da to je pcm, i to moramo da postavimo", a onda sam ja digao malo vecju paniku nego shto je bilo potrebno....

a on se zeznuo :D zato shto nema pojma.....

hvala... i izvinite...
[ buljko @ 27.06.2006. 00:40 ] @
Sigurno te zaj***va jer, radovi na podzemnom postavljanju kablova se izvode bas da bi se prosirila mreza i izbegli dvojnici i PCM korisnici. Mislim da za godinu, dve, vise nece biti cak ni dvojnika, bar su tako obecali iz Telekoma.
[ i-design @ 02.07.2006. 01:05 ] @
Mislim da mi je neko skoro rekao da su mu stavili PCM posle uvodjenja digitalne linije... Nadam se da je to glupost, mislim, vracati se u kameno doba bez potrebe, stvarno da uzmes pusku i odes u telekom
[ Rocket Roll @ 07.07.2006. 16:52 ] @
Naravno da stavljaju PCM posle uvodjenja digitalne linije. "Evo, na primer, ja." I ne samo ja, nego skoro pola onih koji zive na Vidikovcu a tel. im je promenjen u 23**-***.

Ne znam sta se tu moze, ako i krenes sa puskom na njih, tesko da ce da se za tobom digne kuka i motika. U'apsice te i gotova stvar...
[ miki_250 @ 09.07.2006. 11:43 ] @
evo iz prve ruke odgovor pcm se postavlja da bi se uzelo vise love jer ako tebi daju slobodnu liniju bez pcm sutra kad neko hoce da uvede jos jednu liniju a nema slobodnih parica(a treba da se uzmu pare:):):):)) onda ne mogu a kad stave pcm lepo tebi uvedu uzmu pare i jos ima 3 slobodne linije i eto jos love:):):):):):)...........
[ vassqes @ 18.07.2006. 13:09 ] @
Recite mi, posto nisam siguran da li su mi nakacili PCM ili ne, uvek se konektujem na 50.6 retko na 49 kb/s ali, veza mi je ocajna. Treba i po nekoliko minuta da se otvori neka stranica.

Vidim da oni koji imaju PCM kace se u najboljem slcaju na oko 30kb/s, pa sam malo zbunjen i nemam pojma o cemu se radi.
[ calexx @ 18.07.2006. 18:38 ] @
Nisu, samo imaš problem sa modemom koji se loše snalazi sa tvojom linijom. Probaj što više modema, sigurno će neki da radi dobro na toj liniji.