[ zvjezdana @ 22.06.2006. 18:25 ] @
Upomoc!!! Zadatak: Napraviti player koji moze skanirati citavu masinu, naci svu muziku u bilo kojem formatu (mp3, wma, m4a....) i izlistati je. source code, ideje, prijedlozi..... |
[ zvjezdana @ 22.06.2006. 18:25 ] @
[ misk0 @ 22.06.2006. 20:12 ] @
U sustini trebas napraviti mali search engine, pretraziti diskove i potrpati sve u odredjen listbox ili neku slicnu kontrolu.
Uplices ASP a nisam siguran da bez koristenja ActiveX mozes da pretrazujes klijentsku masinu ukoliko je rijec o Web aplikaciji. [ zvjezdana @ 23.06.2006. 17:08 ] @
Hvala na odgovoru.....
search engine.... To je lako reci.... Ali kako implementirati????? Ne znam ni ja zasto koriste ASP, kad se radi o playeru poput Media playera, samo malo jednostavnijem.... Ali tako je receno.... ASP i C#.... U svakom slucaju znam da se moze pretraziti masina i filovi izlistati..... Samo pitanje je KAKO????? [Ovu poruku je menjao zvjezdana dana 27.06.2006. u 12:39 GMT+1] [ zvjezdana @ 27.06.2006. 11:41 ] @
Napravila sam Search engine....
Sada mi treba pomoc.... Play button... radi se o razlicitim formatima mp3, wav, wma, m4p..... kako to da izvedem..... UPOMOC........ [ zvjezdana @ 30.06.2006. 07:51 ] @
Search engine sto sam napravil skanira sve lokalne diskove na masini za sve muzicke filove.
Code: namespace SearchFiles { public partial class Form1 : Form { public Form1() { InitializeComponent(); } [DllImport("kernel32.dll", EntryPoint = "GetDriveTypeA")] public static extern int GetDriveType(string nDrive); private void searchdirs(string dirname, string filter) { try { String[] subdirs = System.IO.Directory.GetDirectories(dirname); for (int i = 0; i < subdirs.Length; i++) { searchdirs(subdirs[i], filter); } } catch (Exception ex) { // Directory ne postoji } try { for (int j = 0; j < 3; j++) { if (j == 0) { filter = "*.mp3"; } if (j == 1) { filter = "*.m4a"; } /* if (j == 2) { filter = "*.wav"; } */ if (j == 2) { filter = "*.wma"; } String[] files = System.IO.Directory.GetFiles(dirname, filter); for (int k = 0; k < files.Length; k++) { listBox2.Items.Add(files[k]); listBox2.Refresh(); } } } catch (Exception ex) { // mapa je prazna } } private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { listBox1.Items.Clear(); listBox2.Items.Clear(); string filter = "*.mp3"; String[] directories = System.IO.Directory.GetLogicalDrives(); for (int i = 0; i < directories.Length; i++) { try { int dt = GetDriveType(directories[i]); listBox1.Items.Add(dt + " = " + directories[i]); listBox1.Refresh(); if (dt == 3) // Lokalt drev { searchdirs(directories[i], filter); } } catch (Exception ex) { // nema pristupa mapi } } string f = "Finish"; listBox1.Items.Add(f); } private void Form1_Load(object sender, EventArgs e) { } } } [Ovu poruku je menjao havramm dana 30.06.2006. u 11:13 GMT+1] [ zvjezdana @ 30.06.2006. 09:13 ] @
Ako koristim media player imam problem....
Media player ne podrzava m4a files..... izludi me vise ovaj play button..... [ misk0 @ 01.07.2006. 16:53 ] @
Osim sto ne podrzava taj format, kakav problem imas sa Play buttonom?
[ zvjezdana @ 04.07.2006. 07:43 ] @
ne znam kako da implementiram.........
instalirala sam MWA SDK.... ali koja korist kad kad ne znam koristiti funkcije..... ja sam izgubljen slucaj ; ) [ zvjezdana @ 04.07.2006. 12:47 ] @
Play button radi....
Ali samo mogu pustati MP3 i WMA filove Imam problem sa M4A..... help....... Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|