Citat:
01011011:
Evo ovako, nikad nisam radio sa ovim programom. Instalirao sam ga na WIN XP, sa Voodoo KARTICOM....I sta sad ne mogu ga pokrenuti :)
lol
Evo sta mi dadne kad probam da otvorim LAYOUT 6.5 kaze mi
Cannot Initialize LightWAVE...
Kad probam da modeler 6.5 kliknem onda kaze..
Startup Failuer 212: Hardware key not found
Ne kontam, hocu malko da se zezam sa ovim, nisam neki profesionalac, samo sam cuo daj e lightwave laksi od 3d maxa, pa reko da probam :)
AJde neko pomozi da ovo pokrenem
.
Kad kupis original LW ili bilo koji Newtekov program, dobijes hardlock dongle, a kad uzmes disk od ortaka, treba ti crack, logicno.
Takodje postoje variante jednog dongla za vise Newtekovih proizvoda (Ako uzmes LW i Aura2 - dobijes 1 dongle za oba), ali nije poenta u donglu vec u manualu koji ide uz svaki proizvod, kao i u supportu itd.
Sto se tice ljudi koji se prepucavaju koji je 3d program bolji, evo, kratko i jasno:
Nemojte gubiti vreme na takve gluposti, sedite i radite sa programom koji vam prija.
Oba su odlicna, samo su neke stvari predstavljene na drugi nacin. Ja licno mnogo vise volim LW, ali necu reci da Max nije OK (doduse, necu sa njim ni raditi).
Cilj pokretanja ove teme je valjda bio da
01011011 dobije odgovor na to zasto mu ne radi LW, a ne da mu se objesnjava sta treba da radi u zivotu. (ovde sam malo preterao)