[ V.i.P.e.R @ 26.06.2006. 12:48 ] @
Posle instalacije novih (91.31) drajvera bilo koji full screen video na TV-u je 16/9, a kad ugasis video slika je normalna 4/3.
Sa starijim drajverima sve je OK.
Da li jos neko ima slicnih problema i kako ga resiti (ili da se vratim na seriju 8x.xx)?
A da... graficka je GeForce 6600GT.
[ ogenox @ 26.06.2006. 18:56 ] @
Nesto se cudno desava sa ovom novom serijom driver-a. Meni se nakon instalacije, a prije restartovanja, rezolucija smanjila na 800x600. To mi se nikad ranije nije desilo, a ni sam ne znam koliko puta do sada sam update-ovao nVidijine driver-e.
I ja isto imam GeForce 6600GT.
Ne koristim TV izlaz, pa ti i ne umijem dati neki "stručni" savjet, samo sam htio da ti kazem da se i meni nesto cudno desavalo sa rezolucijom nakon instalacije.

Ne znam tačno koje sve promjene donosi serija 90, ali najvažnije je ovo:

"U odnosu na prethodna izdanja, serija 90 donosi novi control panel sa sučeljem inspiriranim nadolazećim Windowsima Vista. Novo sučelje omogućava praćenje temperature grafičke kartice u vremenu te nove HDTV postavke. Nadograđen je i PureVideo HD koji sada nudi mogućnost dekodiranja video zapisa visoke kvalitete sa HD-DVD-a, odnosno Blu-raya. Naravno za prikaz pune kvalitete potrebna je HDCP podrška.
Uz gore spomenute novosti, izdanje kao i prethodnici donosi ispravke brojnih bugova te poboljšanje performansi. Ispravke bugova prvenstveno su vezane uz SLI polja te kartice GeForce 7950 GX2."