[ zoki_com @ 26.06.2006. 13:23 ] @
Ovako da budem kratak instaliram kompjuter znaci stavim programe i sve kako treba drajvere e sad imam jedan problem ne znam kako ga podesiti da radi dobro znam t.e siguran sam da se posle instalacije podesava nesto se iskljuci itd (ma da znam ne bih pitao ovo jer mozete mi pomoci )ako ima da se procita na srpski super
[ Milan Gligorijevic @ 26.06.2006. 13:52 ] @
To ti je kao da si pitao "kojim redom da podesim kanale na TV-u". Ista stvar je i kod windowsa, podesis ga kako tebi odgovara, ako ti nesto smeta ili bi zeleo da bude drugacije, a ne znas kako da uradis tu smo mi.
[ VRKY @ 26.06.2006. 14:02 ] @
http://www.elitesecurity.org/t...Windowsu-obavezno-za-pocetnike
[ ogenox @ 26.06.2006. 19:15 ] @
Obavezno pogasi suvišne servise, izaberi temu, možda želiš promjeniti i njen izgled, postavi wallpaper i vozi..
[ the_jumper @ 27.06.2006. 00:28 ] @
ugasi mu zvukove.to ja prvo uradim.jer kad su mu svicnici na max a on mi izbaci gresku ja padnem stolice.

imas u nekom broju micro windows services pa gasi njih.

najbolje je da ispoiskljucujes programe koje si instalirao a podizu ti se zajedno sa win bez potrebe.
start>run>msconfig->start up
[ Slash-BL @ 29.06.2006. 13:59 ] @
Pa kao sto su vec i napisali - podesavas racunar prema svojim potrebama.
Ja prilikom instaliranja odmah prebacim na Windows Clasic temu, ugasim zvukove i potpuno ugasim Windows Messenger.
[ THEPRODIGY @ 29.06.2006. 20:26 ] @
Ma ja bi to ovako , instaliram tune up utillities pa mu dam po reg- hkey_local_machine>System>currentcontrolset>control>waittokillservice>stavim na 2000 zbog brzeg gasenja!
korigujem antiviruse i firewall-ove........
preko tune up-a sve kazem da popravi i komp je full ! odusevljen sam tune up-om , mnogo je praktican i jednostavan !
PS.PRE BILO CEGA INSTALIRAJ ANTI_VIRUSE FIREWALL, AntiSpyWare.........