[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 26.06.2006. 22:43 ] @
| Nadam se da sam otplike uklopio filozofiju CMS-a i svojih potreba i da ću lepo formulisati pitanje :)
A valjda sam i u pravom forumu :)
Naime, imam prostora na serveru nekih 500MB i želeo bih da ih koristim za čuvanje fajlova u neke dve sekcije..public i private. Private dostupni samo meni, odnosno korisniku sa koji bi se ulogovao.
Upoad fajlova da se vrši iz browsera, a ne preko nekog FTP klijenta i da se isti mogu brisati i možda preimenovati online. Etitovanje html i txt fajlova nije neophodno. Mora da ima neki interfejs, ali ne mora da bude našminkan.
Ako neko koristi usluge sajta PutFWD znaće o čemu govorim.
Viđao sam to i na drugm sajtovima. Prikazan pregled foldera, sa brojem fajlova unutra, brojem downloada i tako neke sitnice.
Jel ima to u nekom instalabilnom obliku, pošto na server mogu da stavim skoro sve, uključujući i tabele u mysql bazu (al ako ne mora, da ne petljam) :) |
[ neddim @ 10.07.2006. 13:44 ] @
Imas
www.joomla.org CMS.
To je bivsi Mambo. Sada je poznatiniji kao Joomla ili Joomla/Mambo CMS. Jedan drugoga podrzavaju.
Pogledaj isto i na
www.joomlaya.com ili
www.mamboportal.org.
Dodaj jos neku od komponenti koje su direktorijskog karaktera i to je to.
Za one foldere za koje zelis da su javni izaberes opciju Public, a za Registrovane ili Specijalne opcije Register ili Specail.
To je to.
[ U.L.T.R.A. @ 12.10.2006. 22:56 ] @
A da probas WordPress ?
Moza jako lepo da se konfigurise, lak je za modifikovanje i moze sve sa samo malo truda.
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 13.10.2006. 08:26 ] @
NA sajtu koristim MovableType, a WP je sličan. Hteo sam nešto jednostavnije, u smislu da izbegnem dodatno instaliranje modula i da koristim nešto pravljeno samo za to :)
[ blejalo @ 19.10.2006. 11:54 ] @
savjetovao bih ti e107 cms, on se pokazao kao najsigurniji i zauzeo je 2. na testu 1. je bio drupal, joomla je 3 ... iskreno nadam se da se poklonici joomle nece uvrijediti ali sigurnost mu nije jacha strana...
[ igorba @ 11.01.2007. 22:32 ] @
Mislim da će tvojim zahtjevima odgovarati webmedia explorer.
http://www.webmediaexplorer.com/
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.