[ MileBGD @ 28.06.2006. 08:43 ] @
Poceo sam pre desetak dana da radim C# iz knjige "Od pocetka... C#" i ne ide mi tako lose ali imam neke probleme. Problem je sto do sada nisam programirao i apsolutni sam pocetnik pa ne mogu sve da pohvatam. U principu mi je sve jasno ali ja prodjem 4 oblasti i kad krenem petu oblast onda sam vec zaboravio dosta iz prve i druge! A to je usled nedostatka dobrih zadataka za vezbe... Zanima me da li ovde ima ljudi koji znaju C# (ne moraju da budu profi) i koji su voljni da mi jednom u desetak dana odrze neke casove po recimo 2-3 sata. Ne trazim da se neko maltretira i pravi tamo neki plan i program rada vec da mu ja posle tih 10 dana dodjem sa pitanjima koja mi nisu jasna i da mi ih pojasni... Za placanje cemo se dogovoriti a ja stvarno nemam predstavu koliko bi mogli da kostaju ti casovi ali sam voljan da dam pare ako to daje rezultate. Sto se lokacije tice, meni je svejedno da li cu ja da dolazim ili ce taj da dodje kod mene... Nisam glup i mogu da se pohvalim da imam dobru logiku i imam iskustva u radu sa racunarima i ucenje te oblasti nece biti problem! Ako ima zainteresovanih neka pisu na [email protected] ili neka ovde ostave svoj mail pa cu ih ja kontaktirati. p.s. Nadam se da sam ovu temu postovao na pravom forumu! |