[ bonc @ 01.07.2006. 14:28 ] @
Negde do polovine marta o.g. sam WebMailu EUneta pristupao sasvim normalno sa SBB-a. I onda to ukinuše. Znam da je (oduvek) njihovo pravilo bilo da se pošti može pristupiti iz inostranstva i sa nekomercijanih provajdera u Srbiji. A SBB je i pre marta bio komercijalan ;) Kad sam pitao, samo su mi ponovili pravilo. Šta trenutno radim? Pa, dial-up: kad se veza uspostavi, učitam login stranu i prekinem dial-up. Znači, dial-up je potreban samo da me verifikuje i otvori login stranu. Logovanje i sve dalje ide normalno preko SBB-a. Čak i mnogo brže :) Sve dok ne zatvorim browser, mogu do mile volje da se majem po WebMailu, a to je teorijski neograničeno. I šta su time postigli, da poklonim jedan impuls telekomu i potrošim 30 sekundi od 30 sati koji imam kod njih :) Ne vidim da su još propali provajderi koji daju slobodan pristup WebMailu, čak ni ovi koji nemaju vremensko ograničenje kupljenih sati. Shvatam ja da svaki provajder radi za pare, što bi mi pružao besplatne usluge. Predložio sam im da nađu neki način tarifiranja, slično kao što su uradili za slanje SMS sa njihovog sajta (za svaki SMS po 6 minuta manje na računu). "Nemamo u planu." Ovakvo korišćenje nije skupo, ali je neudobno. Ne preterano, 4 koraka (ctrl-alt-d za Multi-Dial, enter, F6 prečica za adresu u MyIE, klik disconect na ikonu u trayu), ali ipak... Može li da se pristupi elegantnije? Može, da ne spuštam konekciju u tray, sve onda ide sa tastature, ali nisam na to mislio :) Može li nešto da se iskoristi iz ES diskusije od pre tri godine? --- Nadam se da neko iz EUneta ne čita ovo, proveravaće mi onda na svaki minut odakle pristupam :) |